Neler Yeni

Yine koronalı olmuş muyumdur?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Karantina sürem 10 gündü ama ilk korona bulaştığı günden itibaren 17 gün geçti.
Beni bilirsiniz asosyalim. Kendi aile bireylerim dışında temasım olmadı. Onlarda da yok virüs. Onlarda sürekli evin içindeydi.
TÜGVA kampına gidecektim ama HES sistemimde riskli yazdığı sürece gidemezmişim. Şu anda öyle yazıyor. Test oldum ama sonuç çıkmadı daha. Stresten ve sabırsızlıktan kendimi yiyeceğim.
Bu kadar izolasyondan sonra tekrar pozitif çıkar mıyım? Kendimi son 8 gündür iyi hissediyorum.

Yagi

80+ Bronze
0 Belirti pozitifim, bilemezsiniz. İnsanların sağlığından önemli değil sabredin.

EmreTRk

80+ Bronze
Beni bilirsiniz asosyalim. Kendi aile bireylerim dışında temasım olmadı. Onlarda da yok virüs. Onlarda sürekli evin içindeydi.
TÜGVA kampına gidecektim ama HES sistemimde riskli yazdığı sürece gidemezmişim. Şu anda öyle yazıyor. Test oldum ama sonuç çıkmadı daha. Stresten ve sabırsızlıktan kendimi yiyeceğim.
Bu kadar izolasyondan sonra tekrar pozitif çıkar mıyım? Kendimi son 8 gündür iyi hissediyorum.
17 gün geçti ise pozitif çıkacağını zannetmiyorum.

Araba

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,032
İsim
araba
Kanka kendine niye asosyal denmesine alıştırıyorsun

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Bazen kendini iyi hissettiğin halde pozitif çıkabiliyorsun. :(
Sonuç gelene kadar beklemeni tavsiye ederim.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
17 gün geçti ise pozitif çıkacağını zannetmiyorum.
Ben de bu kadar süre geçmesine dayanarak kendimi teselli ediyorum. Son 8 gündür baya iyi hissediyorum ama işte. 0 semptom gösterip de pozitif olan var, testi yanlış çıkan var. O negatifi görmek istiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sonuç gelene kadar beklemeni tavsiye ederim.
Abi zaten bekleyeceğim bir yere gidemem zaten almazlar. Onlar sistemden öğrencilere bakıyorlar riskli olup olmadıklarına.

Kanka kendine niye asosyal denmesine alıştırıyorsun
Öyle bir çabam yok sadece kendimi açıkladım. O kadar önemli değil be.

EmreTRk

80+ Bronze
Ben de bu kadar süre geçmesine dayanarak kendimi teselli ediyorum. Son 8 gündür baya iyi hissediyorum ama işte. 0 semptom gösterip de pozitif olan var, testi yanlış çıkan var. O negatifi görmek istiyorum.

Abi zaten bekleyeceğim bir yere gidemem zaten almazlar. Onlar sistemden öğrencilere bakıyorlar riskli olup olmadıklarına.

Öyle bir çabam yok sadece kendimi açıkladım. O kadar önemli değil be.
Tügva kampların katılıyor isen artık asosyal sayılmazsın :) Hangi il?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Tügva kampların katılıyor isen artık asosyal sayılmazsın :) Hangi il?
Yılda 3 defa. Bir zahmet o kadar olsun.
Sen de mi kampa gideceksin?
Ben TÜGVA'ya yeni kayıt oldum sayılır. Şansa ben kayıt olmadan önce Hatay ve Osmaniye gibi lüks 5 yıldızlı otel misali tesislere götürmüşler. Ama benim şansıma - aşırı şanssızım- ikidir Mersin çıkıyor. Mersinde yüzmeden başka pek aktivite yok. Devletin kendi sağladığı kamplara da gitmiştim.
Manisa'ya gittim. Abi efsane idi. Valla Allah gençlik ve spor bakanlığından razı olsun efsoydu.
Ama TÜGVA'nın kampları da efsoydu ben kayıt olunca Mersin gibi sıradan yerler geliyor.

Kısa cevap: Mersin

EmreTRk

80+ Bronze
Yılda 3 defa. Bir zahmet o kadar olsun.
Sen de mi kampa gideceksin?
Ben TÜGVA'ya yeni kayıt oldum sayılır. Şansa ben kayıt olmadan önce Hatay ve Osmaniye gibi lüks 5 yıldızlı otel misali tesislere götürmüşler. Ama benim şansıma - aşırı şanssızım- ikidir Mersin çıkıyor. Mersinde yüzmeden başka pek aktivite yok. Devletin kendi sağladığı kamplara da gitmiştim.
Manisa'ya gittim. Abi efsane idi. Valla Allah gençlik ve spor bakanlığından razı olsun efsoydu.
Ama TÜGVA'nın kampları da efsoydu ben kayıt olunca Mersin gibi sıradan yerler geliyor.

Kısa cevap: Mersin
Kampa gidemedim ama uzun süredir Tügva üyesiyim. Yöneticilik de yaptım bir süre. Şuan da yurtlarında kalıyorum :)

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Kampa gidemedim ama uzun süredir Tügva üyesiyim. Yöneticilik de yaptım bir süre. Şuan da yurtlarında kalıyorum :)
Yurt dedin de aklıma geldi. Genel merkezi çok kaliteli ya. İstanbul'da yaşayanlara çok imreniyorum. Bedava spor salonu, 3D, robotik, müzik, resim atölyeleri. Öff öff!

EmreTRk

80+ Bronze
Yurt dedin de aklıma geldi. Genel merkezi çok kaliteli ya. İstanbul'da yaşayanlara çok imreniyorum. Bedava spor salonu, 3D, robotik, müzik, resim atölyeleri. Öff öff!
İstanbulda değilim ben.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,841
Üyeler
163,563
Son üye
rigbusta
Top Bottom