Sıkıntılı gibi duruyorMerhabalar yineyenicep.com dan telefon almayı düşünüyorum alan varmıdır güvenilir mi ?
Direk 2 el bak aga ama telefonlar benim alanım değil ne desem fıs olabilirpeki alabilceğim telefon yeri önerebilrimsiniz
Cidden mi? Alışveriş yaptım sorunsuz. Easycep'e şüpheli diyip daha şüpheli bir site iyi midir demişsin.ora bilmiyorum aga bi tık şüpheli gibi geliyor bana ama
kral ben bilmyiorum sadece srodum iphone xs max almayı düşünyorum yani bi youtube bakıyroum easycep baya sorun gösteriyor bazıları çok iyi diyor ben ortadayım şuanCidden mi? Alışveriş yaptım sorunsuz. Easycep'e şüpheli diyip daha şüpheli bir site iyi midir demişsin.
Ben sorun yaşamadım.kral ben bilmyiorum sadece srodum iphone xs max almayı düşünyorum yani bi youtube bakıyroum easycep baya sorun gösteriyor bazıları çok iyi diyor ben ortadayım şuan
Taksit seçeneği var, 5-6 ay önce aldım.ne zaman aldın birde taksit seçeneği var mı
Reis easycep bi ara tv de reklam mı vardı tv ye cıktıysa illa ki güvenilirdir yani sipariş verdin mi sana bos kutu gondermezlerora bilmiyorum aga bi tık şüpheli gibi geliyor bana ama
hocam uras benlioğlunun videyosunda görmüştüm güzele benziyor https://getmobil.com/Merhabalar yineyenicep.com dan telefon almayı düşünüyorum alan varmıdır güvenilir mi ?