Neler Yeni

Yıpranmış sert saç yumuşatıcı krem önerir misiniz?

.Ardaa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
559
İsim
Arda Teksin
Bildiğiniz bir krem varmıdır? saçım dalgalı ama sert olduğu için şekil almıyor krem dışında yapabileceğim bir şey varsa yada kullanacağım önerirseniz sevinirim

TyShame

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
852
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Bioblas ve zigavus ürünleri iyi oluyor. Saç dökülme sıkıntın varsa onlara da faydalı olabilir güzel şampuanlar

.Ardaa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
559
İsim
Arda Teksin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bioblas ve zigavus ürünleri iyi oluyor. Saç dökülme sıkıntın varsa onlara da faydalı olabilir güzel şampuanlar
Şampuan istemiyorum hocam saçım zaten çok sık duş banyo sonrası yumuşatacak bir krem

TyShame

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
852
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Şampuan istemiyorum hocam saçım zaten çok sık duş banyo sonrası yumuşatacak bir krem
Ne kadar saç kremi spreyi kullansam saçlarım daha da sertleşti. Sana tavsiyem budur + saçlarını duş sonrası direk kurut kurutamıyorsan kafana bir şapka geçir bu tavsiyeyi de kuaför vermez sana.

.Ardaa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
559
İsim
Arda Teksin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne kadar saç kremi spreyi kullansam saçlarım daha da sertleşti. Sana tavsiyem budur + saçlarını duş sonrası direk kurut kurutamıyorsan kafana bir şapka geçir bu tavsiyeyi de kuaför vermez sana.
Anladım hocam tavsiyeniz için teşekkürler

Major

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
864
İsim
İsim
Benim de saçım dalgalı ve sert, şekil vermek zor oluyordu. Krem dışında birkaç şey denedim, işe yarayanları paylaşayım.

Duştan sonra saç hafif nemliyken biraz doğal yağ (hindistancevizi yağı, badem yağı gibi) uygulamak baya etkili. Saçı yumuşatıyor ve elektriklenmeyi azaltıyor. Ayrıca saç kuruyken değil, nemliyken şekil vermek daha kolay oluyor.

Bir de çok sıcak suyla yıkamaktan kaçınmak lazım, saç daha da sertleşiyor. Duşu soğuk suyla bitirmek fayda sağlıyor.

Havluyla saçını sert kurulamamak önemli. T-shirt gibi yumuşak bir şeyle fazla suyu al yeter. En önemlisi de saçın kendi halinde kurumasına izin vermek. Sürekli fönle ya da havluyla zorlayınca saç daha da sertleşiyor.

Bunları düzenli yapınca zamanla fark ediyor. Kolay gelsin.

Clayz

80+ Silver
Benim de saçım dalgalı ve sert, şekil vermek zor oluyordu. Krem dışında birkaç şey denedim, işe yarayanları paylaşayım.

Duştan sonra saç hafif nemliyken biraz doğal yağ (hindistancevizi yağı, badem yağı gibi) uygulamak baya etkili. Saçı yumuşatıyor ve elektriklenmeyi azaltıyor. Ayrıca saç kuruyken değil, nemliyken şekil vermek daha kolay oluyor.

Bir de çok sıcak suyla yıkamaktan kaçınmak lazım, saç daha da sertleşiyor. Duşu soğuk suyla bitirmek fayda sağlıyor.

Havluyla saçını sert kurulamamak önemli. T-shirt gibi yumuşak bir şeyle fazla suyu al yeter. En önemlisi de saçın kendi halinde kurumasına izin vermek. Sürekli fönle ya da havluyla zorlayınca saç daha da sertleşiyor.

Bunları düzenli yapınca zamanla fark ediyor. Kolay gelsin.
hocam dus boyunca sıcakla yıkayıp son 1 2 dakıka sogukla bıtırsek aynı sonuc olur mu?

Major

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
864
İsim
İsim
hocam dus boyunca sıcakla yıkayıp son 1 2 dakıka sogukla bıtırsek aynı sonuc olur mu?
Evet kardesim olur ama şahsen ben full soğuktan yanayım gerçi pek bir fark olmaz sen bilirsin yani

tunaany7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Tunahan
ayni sorun naparsam yapiyim cozumu yok bu saclarla mahkum olarak yasicam galiba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular