Şampuan istemiyorum hocam saçım zaten çok sık duş banyo sonrası yumuşatacak bir kremBioblas ve zigavus ürünleri iyi oluyor. Saç dökülme sıkıntın varsa onlara da faydalı olabilir güzel şampuanlar
Ne kadar saç kremi spreyi kullansam saçlarım daha da sertleşti. Sana tavsiyem budur + saçlarını duş sonrası direk kurut kurutamıyorsan kafana bir şapka geçir bu tavsiyeyi de kuaför vermez sana.Şampuan istemiyorum hocam saçım zaten çok sık duş banyo sonrası yumuşatacak bir krem
Anladım hocam tavsiyeniz için teşekkürlerNe kadar saç kremi spreyi kullansam saçlarım daha da sertleşti. Sana tavsiyem budur + saçlarını duş sonrası direk kurut kurutamıyorsan kafana bir şapka geçir bu tavsiyeyi de kuaför vermez sana.
hocam dus boyunca sıcakla yıkayıp son 1 2 dakıka sogukla bıtırsek aynı sonuc olur mu?Benim de saçım dalgalı ve sert, şekil vermek zor oluyordu. Krem dışında birkaç şey denedim, işe yarayanları paylaşayım.
Duştan sonra saç hafif nemliyken biraz doğal yağ (hindistancevizi yağı, badem yağı gibi) uygulamak baya etkili. Saçı yumuşatıyor ve elektriklenmeyi azaltıyor. Ayrıca saç kuruyken değil, nemliyken şekil vermek daha kolay oluyor.
Bir de çok sıcak suyla yıkamaktan kaçınmak lazım, saç daha da sertleşiyor. Duşu soğuk suyla bitirmek fayda sağlıyor.
Havluyla saçını sert kurulamamak önemli. T-shirt gibi yumuşak bir şeyle fazla suyu al yeter. En önemlisi de saçın kendi halinde kurumasına izin vermek. Sürekli fönle ya da havluyla zorlayınca saç daha da sertleşiyor.
Bunları düzenli yapınca zamanla fark ediyor. Kolay gelsin.
Evet kardesim olur ama şahsen ben full soğuktan yanayım gerçi pek bir fark olmaz sen bilirsin yanihocam dus boyunca sıcakla yıkayıp son 1 2 dakıka sogukla bıtırsek aynı sonuc olur mu?