İamardademir
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 0
- İsim
- Arda Demir
Yaklaşık 1 saat önce kendi kendime gaza gelip adope photoshop u crack bir şekilde indirdim. (bilgisayarım yeni ve çok fazla bilmediğim şeyleri yapmak istemiyorum bir şey olur diye) o yüzden bende içime garip bi his kapladı uygulamayı tam yüklüyodum bi anda durdurup kapattım (bu arada bu olaylar tarayıcıda değil bilgisayar da oluyor) sonra bende virüs olduğundan korkup görev yöneticisini açtım herhangi bir gariplik var mı diye.Sonra garip bi uyuglama gördüm baktım trojen tarzı bişey olduğu yazıyodu forumlarda bende sildim sonra başka birşeyler var mı emin olmak için anti virüs uygulaması indirdim 2 tane (kasperyk ve comodo) ilk bu ikisiyle tam tarama yaptım 2 side yixspeedup diye bişey gösterdi sadece ama sil gibi bişey yoktu bende bilgisayarda baya aradım bu uygulamyı buldum silmeye çalıştım silinmiyo dedi uygulama hala çalışıyor dedi ama ben görev yöneticisinden yixspeedup ı kapamıştım sonra tekrar arattım antivirüsde bir şey çıkmadı bu sefer sonra birdaha arattım bu sefer yine yixspeedup çıktı dosyasına girdim tek tek sildim klasördeki herşeyi ama 4 tane not kağıdına benzer şeyi silemedim sonra bende ''bu bilgisayardan'' arattım ve bir sürü yixspeedup dosyası çıktı yine sildim bunları bu sefer de 3 tane dosya kaldı onlarda çalıştığından silinemiyormuş antivirüs e tarattım bir şey bulmadı napıcağımı bilmiyorum