tyt ayt sınavları kalkacak demıslerdı daha kalkmadı mI ?arkadaşlar 12.sınıfa geçtim sözel bölümü okuyorum.hedefim türk dili ve edebiyatı.tyt ve ayt eğitim seti lazım.internet üzerinden alabileceğim bir set önerir misiniz?? bütçem orta seviye
En az bi 200-300 tl gözden cıkacak gibi duruyor. Tam maks. bütce belirtirsen 2020 Mezunuyum, Öneri verebilirim.arkadaşlar 12.sınıfa geçtim sözel bölümü okuyorum.hedefim türk dili ve edebiyatı.tyt ve ayt eğitim seti lazım.internet üzerinden alabileceğim bir set önerir misiniz?? bütçem orta seviye
ciddimisiniz ?tyt ayt sınavları kalkacak demıslerdı daha kalkmadı mI ?
Hulk.tyt ayt sınavları kalkacak demıslerdı daha kalkmadı mI ?
Doping hafıza olabilir. Hiç bilgim yok ama.arkadaşlar 12.sınıfa geçtim sözel bölümü okuyorum.hedefim türk dili ve edebiyatı.tyt ve ayt eğitim seti lazım.internet üzerinden alabileceğim bir set önerir misiniz?? bütçem orta seviye
siyasete girecek ama "ciddimisiniz ?
Bu sene hayatta kalkmaz, kalktı da bizim mi haberimiz yok hocamtyt ayt sınavları kalkacak demıslerdı daha kalkmadı mI ?
250-300 olabilir dostumEn az bi 200-300 TL gözden cıkacak gibi duruyor. Tam maks. bütce belirtirsen 2020 Mezunuyum, Öneri verebilirim.
doping hafıza tyt+sözel ayt 2.8kSet deyince aklıma wolfteam'daki unicorn set geldi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Doping hafıza olabilir. Hiç bilgim yok ama.