Neler Yeni

YKS 2023 Koçluk Önerisi

quejy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
halil
Mezuna kaldım ağustos da ders çalışmaya başlıcam dershaneye vs gitmicem sadece koçluk sitelerinin birinden koçluk hizmeti satın alıcam.
Koçluk alıp istedği yerlere gelen varsa yardımcı olabilir mi koçluk önerisi vs. veya tanıdığı gidip iyi bi sıralama yapan

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Koçluk kadar saçma bir şey yok, sana sende olmayan bir şeyi sunamazlar. Kendine ders programı yap, kendini kandırmadan eksiklerini belirle ve onlara yoğunlaşmak üzere dengeli olarak konularını bitir. Konular bitince sürekli deneme çöz, 10-20 farklı soru tipi görünce sınava denemeye girer gibi girersin. Soruları çözemeyen kitlenin %60'i ne yapacağını(soruyu anlamadığı, hangi formülü çözüme kullanacağını bilmediği) bilmediği, %40'ı ise ya çalışmadığı ya da konuyu bilmediği için çözemiyor. Bu yüzden ne kadar çok soru çözersen o kadar çok yararına.

JSezar

80+ Silver
mezuna kalıpta koçluk almayı düşünmek çok saçma.zaten ne yapıp ne yapmaman gerektiğini bu yıl tecrübe ettin.

merakımdan soruyorum bu yıl ki sıralaman ne?

quejy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
halil
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
arkadaşlar koçluk boş vs yazmayın
ben yönetemem zamanı ihtiyacım var

melidoas6

80+ Silver
Mezuna kaldım ağustos da ders çalışmaya başlıcam dershaneye vs gitmicem sadece koçluk sitelerinin birinden koçluk hizmeti satın alıcam.
Koçluk alıp istedği yerlere gelen varsa yardımcı olabilir mi koçluk önerisi vs. veya tanıdığı gidip iyi bi sıralama yapan
Bekir Avşar'ı dinleyebilirsiniz en azından uygun

quejy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
halil
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
mezuna kalıpta koçluk almayı düşünmek çok saçma.zaten ne yapıp ne yapmaman gerektiğini bu yıl tecrübe ettin.

merakımdan soruyorum bu yıl ki sıralaman ne?
Koçluk kadar saçma bir şey yok, sana sende olmayan bir şeyi sunamazlar. Kendine ders programı yap, kendini kandırmadan eksiklerini belirle ve onlara yoğunlaşmak üzere dengeli olarak konularını bitir. Konular bitince sürekli deneme çöz, 10-20 farklı soru tipi görünce sınava denemeye girer gibi girersin. Soruları çözemeyen kitlenin %60'i ne yapacağını(soruyu anlamadığı, hangi formülü çözüme kullanacağını bilmediği) bilmediği, %40'ı ise ya çalışmadığı ya da konuyu bilmediği için çözemiyor. Bu yüzden ne kadar çok soru çözersen o kadar çok yararına.
benim konuma ve içeriğe bak senin yazdığına bak :d

melidoas6

80+ Silver
arkadaşlar koçluk boş vs yazmayın
ben yönetemem zamanı ihtiyacım var
Ha ille de alıcam dersen armutu indir Uygun fiyatlı bulmaya çalış . koçluğun yaptığı bunu bunu yap sisteme gir. Bari YouTube dan yks 1. İsmail murat Aydın ı dinleyin yada ondan koçluk alın siz bilirsiniz .( İyi bir bütçeniz varsa tabi)

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam