DR. BİYOLOJİ
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 8,326
Niye sıcak fırsatlara açmıyorsun ki. Yanlış yerden açmışsın bildireceğim 
ne alaka? belki gerçek, inanmadığın neler gerçek tr'de xD kendin psikoloğa bi git derim.
.Arkadaşlar şöyle şeylere inanıp paranızı kaptırmayın
![]()
GitHub - duman3434/-YALANDIR-DOLANDIRICILIK-YAPIYORLAR-ALPHABAY-TR-DEEP-WEB-TURKCE-SITELER-DIKKAT-DOLANDIRICILIK: **SCAM ALERT !!!!!!! ALPHABAY VE DARK WEB TURKİSH DOLANDIRICIDIR BU KONUYU AÇANLARDA KENDİLERİDİR UZAK DURUN** **BÜYÜK BİR DOLANDIRICI
**SCAM ALERT !!!!!!! ALPHABAY VE DARK WEB TURKİSH DOLANDIRICIDIR BU KONUYU AÇANLARDA KENDİLERİDİR UZAK DURUN** **BÜYÜK BİR DOLANDIRICILIK ŞEBEKESİNİ GÖSTERMEK VE İFŞA ETMEK İSTEDİM. KİMSE BU AĞA ...github.com
![]()
GitHub - abuzittin31/deepx-dolandiriciligi: Deepx sitesi - Agora market dolandırıcılığı
Deepx sitesi - Agora market dolandırıcılığı. Contribute to abuzittin31/deepx-dolandiriciligi development by creating an account on GitHub.github.com
bunlar farkli satici 500 dolara almislarArkadaşlar şöyle şeylere inanıp paranızı kaptırmayın
![]()
GitHub - duman3434/-YALANDIR-DOLANDIRICILIK-YAPIYORLAR-ALPHABAY-TR-DEEP-WEB-TURKCE-SITELER-DIKKAT-DOLANDIRICILIK: **SCAM ALERT !!!!!!! ALPHABAY VE DARK WEB TURKİSH DOLANDIRICIDIR BU KONUYU AÇANLARDA KENDİLERİDİR UZAK DURUN** **BÜYÜK BİR DOLANDIRICI
**SCAM ALERT !!!!!!! ALPHABAY VE DARK WEB TURKİSH DOLANDIRICIDIR BU KONUYU AÇANLARDA KENDİLERİDİR UZAK DURUN** **BÜYÜK BİR DOLANDIRICILIK ŞEBEKESİNİ GÖSTERMEK VE İFŞA ETMEK İSTEDİM. KİMSE BU AĞA ...github.com
![]()
GitHub - abuzittin31/deepx-dolandiriciligi: Deepx sitesi - Agora market dolandırıcılığı
Deepx sitesi - Agora market dolandırıcılığı. Contribute to abuzittin31/deepx-dolandiriciligi development by creating an account on GitHub.github.com
o 7000 dolara satılan siteden merakımdan dün gopro aldım dolandırıldım yani hepsi dolandırıcıbunlar farkli satici 500 dolara almislar
gecmis olsun can franko kardesimo 7000 dolara satılan siteden merakımdan dün gopro aldım dolandırıldım yani hepsi dolandırıcı![]()
benim ibanima atiyosun ben adamlara talimat veriyorumnerden satın alıoz ?
Sana 6k dolara vereyim kardeş.nerden satın alıoz ?
adamlar o kadar iyi şebeke kurmuş ki deepx forumunda herkes ama bayağı bi kişi güvenilir yazmış ama o forumdaki herkes şebeye dahil, inanmamak imkansız. yukarıda arkadaşın github linki atmış orda antılan her şey doğru adamlar çok profesyonel dolandırıcı. Ben almasam içimde kalırdı o yüzden çok da üzülmedim 200 dolar gitti ama çok daha fazla gidebilirdi sağlık olsun 4 gün çalışıp kazanılır bidahagecmis olsun can franko kardesim
Hayır bu da bir dolandırıcılık yöntemi sınav yaklaştığı için forumdan birini o 7000$'lık dosyayı almış ve onu 500$'a satıyor olarak göstermişler.bunlar farkli satici 500 dolara almislar