YKS-2023 Soruları Satılıyor!.. (Dark Web)

Arkadaşlar dark web'de YSK 2023 soruları satılıyor. Bu haberi yayın, sınavın iptal olması veya ertelenmesi için çaba gösterin. Yoksa hiç de eşit olmayan bir yarışa girmiş olacağız.

Video bana ait aklınızda herhangi bir soru varsa sorabilirsiniz.
Ydt soru cevapları atarsaniz sevinirim 😂😅

Arkadaşlar dark web'de YSK 2023 soruları satılıyor. Bu haberi yayın, sınavın iptal olması veya ertelenmesi için çaba gösterin. Yoksa hiç de eşit olmayan bir yarışa girmiş olacağız.

Video bana ait aklınızda herhangi bir soru varsa sorabilirsiniz.
o parayı verecek gücü olan adam gibi ***** gibi sınava mı çalışır :D çok aşırı açık ve basitçe hazırlanmış bir fıshıng bu... vpn açar gibi bir tıkla darkweb'e yada tor'la falan girebildiğini sanmak aşırı.... Senin tor'la girdiğin yer yüzde 0.1'lik yüzde 99.9u dolandırıcı oltacı tiplerin olduğu bir yer. Orada gördüğünüz şeylere inanmamanızı tavsiye ederim.

3 deyince inanıyoruz

Babaannemin kurgu değil evladım dediği olay.

Agora dolandırıcı bir platform, dikkate almaya değmez ilanların tamamı sahte.

İptal olmaz.
Söylüyrum buraya yazıyorum.
İptal olmaz asla.
ayrıca benlik sorun yok ben çalıştım ertelenirse de gene girer yaparım yapabildiğimi.
Ki maksimum o da küçücük bir ihtimal ertelenir sadece
bende çalışabildiğim kadar çalıştım ertelenmesi benim için bir şey ifade etmiyor aynı sonucu ertelenincede çıkartacağımı düşünüyorum

bende çalışabildiğim kadar çalıştım ertelenmesi benim için bir şey ifade etmiyor aynı sonucu ertelenincede çıkartacağımı düşünüyorum
Zamanında ben görmedim bu sınavın ertelendiğini veya iptal edildiğini daha

Geri