Neler Yeni

YKS 2025 tüm derslere aynı anda mı çalışmalıyım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Enver Arda
Arkadaşlar, başlıkta yazdığı gibi, tüm derslere aynı anda mı çalışmam lazım? Şu anda bir paragraf kitabı aldım, bir de 10 Günde matematik diye bir kitap aldım okulun başında. Daha yeni 6. güne geldim, günde 2 saat çalışıyorum, biliyorum az, arttırmaya çalışıyorum. Sizce bir program yapsam, pazartesi matematik, salı tarih, çarşamba edebiyat falan gibi mi yapayım, yoksa matematik bitirip edebiyat, edebiyat bitirip tarih gibi mi yapayım?

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Tekin Ayber
Haftanın her günü zamanın yettiği kadar bir derse ayır, saatler arası ara ver, ve en az 3 saat yapmaya çalış. Asla pes etme, sorularla win win hesabı adeta savaş yap :p Ayrıca mezun isen başka, okuyor iken başka... mezun musun?

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Utkan Bera Kabasakal
Arkadaşlar, başlıkta yazdığı gibi, tüm derslere aynı anda mı çalışmam lazım? Şu anda bir paragraf kitabı aldım, bir de 10 Günde matematik diye bir kitap aldım okulun başında. Daha yeni 6. güne geldim, günde 2 saat çalışıyorum, biliyorum az, arttırmaya çalışıyorum. Sizce bir program yapsam, pazartesi matematik, salı tarih, çarşamba edebiyat falan gibi mi yapayım, yoksa matematik bitirip edebiyat, edebiyat bitirip tarih gibi mi yapayım?
Günde dersin ağırlığına göre değişecek bir şekilde 2 veya 3 ders çalışmanı öneririm. Paragrafı ve problemleri bir ders olarak değilde rutin olarak görmeni öneririm. Rutin başta zor gelecektir istersen 1 er sorudan bile başlayabilirsin. Paragraf kitabı çözmekten sıkılırsan paragraf denemesi önerebilirim. Ben paragraf çözmekten nefret ettiğimi sanıyordum meğersem paragraf kitabı çözemiyormuşum. Paragraf denemesi olarak 3D almanı kesinlikle önermem. İçinde ki zor denemelerde dahi 17D 3Y(20 soru var denemelerde) yapmama rağmen türkçede 30 netin üzerine çıkamadım.

Top Bottom