Neler Yeni

YKS 2025'e girmek istiyorum fakat askerlik?

kirimlee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kemal Altunkamış
İyi forumlar, 2005 Aralık doğumlu Lise Mezunuyum, 2025 YKS'ye girmek istiyorum fakat askerlik çağı geldi. Bilgim olmadığı ve çevremde danışacak birileri olmadığından buradan yardımcı olacak birileri varsa, askerliğimi ertelemek gibi bir fırsatım var mı? e-Devlet askerliğim bölümü üzerinden ''Yükümlü Yoklama Başvurusu'' kısmını daha önce doldurmuştum fakat muayenemi tamamlamadım, erteleme şansım vardıysa bunu yaparak bundan faydalanmama engel mi oldum?

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
643
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
İyi forumlar, 2005 Aralık doğumlu Lise Mezunuyum, 2025 YKS'ye girmek istiyorum fakat askerlik çağı geldi. Bilgim olmadığı ve çevremde danışacak birileri olmadığından buradan yardımcı olacak birileri varsa, askerliğimi ertelemek gibi bir fırsatım var mı? e-Devlet askerliğim bölümü üzerinden ''Yükümlü Yoklama Başvurusu'' kısmını daha önce doldurmuştum fakat muayenemi tamamlamadım, erteleme şansım vardıysa bunu yaparak bundan faydalanmama engel mi oldum?
En iyi cevabı askerlik şubesi verir kardeşim yarın bi ara veya askerlik şubesine git sana tavsiyem. 20 yaştan sonra tecil edilmiyor diye biliyorum lise mezunları için bunu da sorarsın.

Vuudx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,161
İsim
Yusuf Karakaya
lise mezunu isen 3 sene ertelettirme hakkin var diye biliyorum, ben oyle yapmistim

Rulep

80+ Gold
öyle yerleri kurcalamayacaktın altında tecil ettirmek istiyorsanız hiç bir işlem yapmayın tarzında yazı okumuştum askerlik şubesini ara yaptığın işlemi söyle onlar gerekli cevabı öğrenirsin normalde lise diplomanla askerlik şubesine gittiğinde tecil ettirebiliyorsun

Top Bottom