Yks de saate bakmak serbestmi

Bluetooth

80+
Reaksiyon skoru
61
Yanlış Kategori
Sa yarın yks ye 3 defa giriyor gözetmenler kopya diye atarlar diye bakmıyorum sonra mata fene sosa süre yetmiyo yani uzun lafın kısaca duvar saate bakılırmı

Sa yarın yks ye 3 defa giriyor gözetmenler kopya diye atarlar diye bakmıyorum sonra mata fene sosa süre yetmiyo yani uzun lafın kısaca duvar saate bakılırmı
ben msü de sürekli saate bakıyordum kopya faln diyemezler başı belaya girer gözetmenin

ben hatta sınav baslamadan önce(10-20dk dı sanırım) arka sıramda arkadaşım vardı dönüp sohbet bile ettim beraber gezdik okulda

yok olm rahat ol yaa bu kadar takma kafana sadece etrafa çok bakma zamanı boşa geçirme yeter.

Oksijen tüpü veriyorlar izin vermedikleri sürece nefes alamıyorsun 😂, bir şey olmaz saate bakabilirsin, yanında etiketi olmayan su şişesi vs de götürebilirsin.

Yanlış Bilgilendirme
Yasak evet kafanı kaldırazsın, hatta nefes almak da yasak.

saate bakmanda bir sıkıntı yok kardeşim niye kopya sayılsın. sonuç olarak sana verilen süre içerisinde bitirmen gerekiyor sınavı. süreyi bilmen gerekir. konuyu yanlış yere açmışsın ama.

saate bakmanda bir sıkıntı yok kardeşim niye kopya sayılsın. sonuç olarak sana verilen süre içerisinde bitirmen gerekiyor sınavı. süreyi bilmen gerekir. konuyu yanlış yere açmışsın ama.
Ben konu dışı diye işaretledim anakart seçmiş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,709
Üyeler
187,085
Son üye
winchester1
Geri