ben msü de sürekli saate bakıyordum kopya faln diyemezler başı belaya girer gözetmeninSa yarın yks ye 3 defa giriyor gözetmenler kopya diye atarlar diye bakmıyorum sonra mata fene sosa süre yetmiyo yani uzun lafın kısaca duvar saate bakılırmı
Serbest kral çok kasma kendiniSa yarın yks ye 3 defa giriyor gözetmenler kopya diye atarlar diye bakmıyorum sonra mata fene sosa süre yetmiyo yani uzun lafın kısaca duvar saate bakılırmı
yok olm rahat ol yaa bu kadar takma kafana sadece etrafa çok bakma zamanı boşa geçirme yeter.Sa yarın yks ye 3 defa giriyor gözetmenler kopya diye atarlar diye bakmıyorum sonra mata fene sosa süre yetmiyo yani uzun lafın kısaca duvar saate bakılırmı
garip bir şekilde ortada delil bırakmazsan kopya çektiğini ispatlayamadıkları için sayılmıyor herhalde bu gerçektenAyağa kalkmadığın sürece istersen 2 saat yanındaki dikizle
Oksijen tüpü veriyorlar izin vermedikleri sürece nefes alamıyorsunSa yarın yks ye 3 defa giriyor gözetmenler kopya diye atarlar diye bakmıyorum sonra mata fene sosa süre yetmiyo yani uzun lafın kısaca duvar saate bakılırmı
Ben konu dışı diye işaretledim anakart seçmişsaate bakmanda bir sıkıntı yok kardeşim niye kopya sayılsın. sonuç olarak sana verilen süre içerisinde bitirmen gerekiyor sınavı. süreyi bilmen gerekir. konuyu yanlış yere açmışsın ama.