YKS Geç Başvurusu Yapabilir miyim?

Ahmet İ.

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,544
3 Marta kadar başvurusu biten YKS için geç başvuru tarihlerinde (17-18 Mart) tarihleri arasında başvuru yapmak istiyorum.
Sınav ücretini yatırmayı unuttuğum için sınava tam olarak başvuramadım. Geç başvuru yapmak için bir kriter var mıdır? İnternette yazanlardan pek bir şey anlamadığım için konu açmak istedim.
Bilgi verirseniz sevinirim.

Yanlış Bilgilendirme
3 Marta kadar başvurusu biten YKS için geç başvuru tarihlerinde (17-18 Mart) tarihleri arasında başvuru yapmak istiyorum.
Sınav ücretini yatırmayı unuttuğum için sınava tam olarak başvuramadım. Geç başvuru yapmak için bir kriter var mıdır? İnternette yazanlardan pek bir şey anlamadığım için konu açmak istedim.
Bilgi verirseniz sevinirim.
kanka öyle bir şey yok.

Hayır var. Ücretleri fazla oluyor sadece.
Hocam,ben başvurabilirim değil mi o zaman?
Peki başvuru sürecindekiler kısmında falan mı çıkıyor,nereden çıkıyor acaba tam olarak?Başvuruyu nereden yapmalıyım?Ais'ten mi?

Hocam,ben başvurabilirim değil mi o zaman?
Peki başvuru sürecindekiler kısmında falan mı çıkıyor,nereden çıkıyor acaba tam olarak?Başvuruyu nereden yapmalıyım?Ais'ten mi?
Ais'ten yapabilirsin. Ne zaman açılır bilmiyorum açıkçası başvurular.

Aynen öyle. Ben de şimdi bakmıştım öyleymiş.
Bu tarihler arasında,Ais'te gündem olarak yer alacak mıdır yani hocam?Orayı tam anlamadım.ÖSYM mobil uygulamasında YKS geç başvuru şeklinde tarih olarakta 18 Mart yazıyor.

Bu tarihler arasında,Ais'te gündem olarak yer alacak mıdır yani hocam?Orayı tam anlamadım.ÖSYM mobil uygulamasında YKS geç başvuru şeklinde tarih olarakta 18 Mart yazıyor.
Evet alacak, duyurularda yazar geç başvurular açıldı vs. diye.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,562
Üyeler
189,629
Son üye
syntaxdll
Geri