Yks hakkında sorularım var?

bosbelesbiri

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,668
Arkadaşlar 2024 tayfadanım.Eşit ağırlık öğrencisiyim.Matematiği hiç sevmiyorum yapmıyorum,anlamıyorum yani dinlesem bile yok olmuyor beceremiyorum girmiyor kafama o ders çok ön yargılı bakıyorum zaten biraz da o yüzden korkuyorum yani yapamıycam diye kendimi korkutuyorum olmuyor hiç temelimde yok 9.sınıftan beri.Zaten pandemi dönemi cart curt 2 senem öldü.Sorum şu eşit ağırlıkda sözel dersleri full çıkarsam matematik boş kalsa 2023 de sıralama kaç gelirdi? 2024'de de ortalama 5 milyon kişi girse kafadan bi hesaplamayla sıralama kaça kadar gelir? Tyt fen'den 2-3 soru felan da yaparım.Ama sözeller full desek ona göre tahmin edebilicek var mı?

Son düzenleme:
Mat olmadan olmaz ayt mat falan yapmadan bi bk olmuyo eadan
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

20şer net yapman lazım ayt-tyt mattan

En az

Eacıların işi kolay bence fizik biyoloji kimya yok sadece konu çalışıp test çözcez, tek sıkıntı mat ona da bol bol zaman ayırırsak hallederiz bence.
onlar yok evet rahat ama matematik hepsine bedel..

Mat olmadan olmaz ayt mat falan yapmadan bi bk olmuyo eadan

20şer net yapman lazım ayt-tyt mattan

En az
çalışıcaz o zaman yapıcak bir şey yok teşekkürler

EA sıralaması yapmak matematikten geçer.

Arkadaşlar 2024 tayfadanım.Eşit ağırlık öğrencisiyim.Matematiği hiç sevmiyorum yapmıyorum,anlamıyorum yani dinlesem bile yok olmuyor beceremiyorum girmiyor kafama o ders çok ön yargılı bakıyorum zaten biraz da o yüzden korkuyorum yani yapamıycam diye kendimi korkutuyorum olmuyor hiç temelimde yok 9.sınıftan beri.Zaten pandemi dönemi cart curt 2 senem öldü.Sorum şu eşit ağırlıkda sözel dersleri full çıkarsam matematik boş kalsa 2023 de sıralama kaç gelirdi? 2024'de de ortalama 5 milyon kişi girse kafadan bi hesaplamayla sıralama kaça kadar gelir? Tyt fen'den 2-3 soru felan da yaparım.Ama sözeller full desek ona göre tahmin edebilicek var mı?
Sayısalda yüksek puanlar alan herkes matı rahat yapıyor orada sözeli yapan öne geçiyor. EA da da tam tersine sözeli herkes rahat yapıyor seni öne atacak tek şey mat. Ortalama düzey bir EA öğrencisi 15 AYT mat falan yapıyor, sen en azından 20-25 falan yaparsan öne atarsın. TYT yi de boş geçme TYT fen kolay en azından yarısını çözebilecek kadar çalış oraya, TYT mata da bak biraz ama AYT Matı bilince ora kolay gelir zaten.

Geri