Neler Yeni

YKS İçin çalışma programı

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Eray Fındık
arkadaşlar bu sene yks sınavına giricem doğru düzgün bi çalışma planı lazım dershaneye gitmiyorum ve önceki senelerden bi çalışma alışkanlığım yok nasıl kazanabilirim ve güzel bi çalışma planı nasıl kurabilirim yardım ederseniz sevinirim

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,806
İsim
Emre siyah
telefondan kendini uzaklaştırınca gerisi geliyor.

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Eray Fındık
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
telefondan kendini uzaklaştırınca gerisi geliyor.
hocam gün içinde telefonla uğraşmıyorum bilgisayarda takılıyorum ama düzenli bi programım olsa ayak uydurabilirim gibi hissediyorum o yüzden bi program arayışı içerisindeyim senin varsa bi programın önceden kullandığın veya şimdi kullandığın atarsan sevinirim

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,806
İsim
Emre siyah
hocam gün içinde telefonla uğraşmıyorum bilgisayarda takılıyorum ama düzenli bi programım olsa ayak uydurabilirim gibi hissediyorum o yüzden bi program arayışı içerisindeyim senin varsa bi programın önceden kullandığın veya şimdi kullandığın atarsan sevinirim
programı kendin yapman kendi saatlerine göre ayarlaman daha iyi hafta içi okula gidiyorsan 5 saat civarı çalışma zamanı ayarlıyabiliyorsun kendine.

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Eray Fındık
programı kendin yapman kendi saatlerine göre ayarlaman daha iyi hafta içi okula gidiyorsan 5 saat civarı çalışma zamanı ayarlıyabiliyorsun kendine.
hocam haklısınız ama programı nası hazırlamam konusunda yardıma ihtiyacım var molalar kaç dk olmalı hangi dersler ağırlıklı olmalı gibi şeylere akıl hocası gibi bişey arıyorum denebilir

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,806
İsim
Emre siyah
hocam haklısınız ama programı nası hazırlamam konusunda yardıma ihtiyacım var molalar kaç dk olmalı hangi dersler ağırlıklı olmalı gibi şeylere akıl hocası gibi bişey arıyorum denebilir
en basitinden 50dk ders 10dk mola şeklinde ilerleyebilirsin. Kendini en iyi anlayabiliecek olan sensin

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Eray Fındık
en basitinden 50dk ders 10dk mola şeklinde ilerleyebilirsin. Kendini en iyi anlayabiliecek olan sensin
haklısınız hocam teşekkür ettim bu programı yapabiliceğim bir uygulama var mı bildiğiniz yoksa kağıt ıkalem mantığı ile mi yapmam lazım

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Kendini en iyi sen bilirsin, oturup test çözmeye başla süre tut. Ne kadar süre çalıştıktan sonra sıkılıyorsun? Örneğin 25 dk olsun. 25 dk ders 5 dk molaya 1 pomodoro denir. Günde kaç pomodoro yapabiliyorsun diye test et kendini. Günde 4'ün altına düşmemek kaydıyla her pomodoroda bir şeyler yapacak şekilde ayarla kendini. Ayriyeten Gri Koç izleyebilirsin.

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Eray Fındık
Kendini en iyi sen bilirsin, oturup test çözmeye başla süre tut. Ne kadar süre çalıştıktan sonra sıkılıyorsun? Örneğin 25 dk olsun. 25 dk ders 5 dk molaya 1 pomodoro denir. Günde kaç pomodoro yapabiliyorsun diye test et kendini. Günde 4'ün altına düşmemek kaydıyla her pomodoroda bir şeyler yapacak şekilde ayarla kendini. Ayriyeten Gri Koç izleyebilirsin.
deneyeceğim hocam teşekkür ederim programları yapabileceğim bir site var mı?

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
deneyeceğim hocam teşekkür ederim programları yapabileceğim bir site var mı?
Notion isimli bir uygulama var ona bakabilirsin. @Gri Caner daha iyi bilir nasıl kullanıldığını, ben çok az kullanmıştım.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Google Takvim

Top Bottom