YKS için hangi koçu almalıyım?

d
Arkadaşlar merhaba lise mezunuyum açıkçası YKS sayılasa temelden başlayacağım 0'dan bana yol haritası çizecek zamanımı en iyi şekilde kullandırtacak en verimli koç platformu sizce aşağıdakilerden hangisi? Deneyimlerinizi ve görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim.
1..kopilot
2.unikazan koçluk.
3.millet akademi.
4.kant akademi.
denemeni öneririm insanın koça ihtiyacı oluyor 1 ay dene memnun kalmazsan almazsın zaten.

Hocam koça tam olarak ne için ihtiyacın var? Sadece yok haritası çizmek ise YouTube'da bir sürü rehber hocalar var. Örneğin matematikte yol çizmek için Eyüp B min rehber videolarını izleyebilirsin. İstersen ben bile sana koçluk yaparım koçluk basit bir iş hazır programlari öğrenciye dayatiyorlar. Önemli olan senin kendini tanıyıp kendine göre bir yol çizmen.

Koça para vereceğine yapay zeka ile kendine program yapabirsin o paraylada birikim yap al sana kapitalist sistemin dayatmalarından kaçış
kapitalist sistemin dayatmalarindan kacis : yapay zeka kullanmak o.O2o.O2o.O2 siyasetten 21 almissin mayneymis cocu

Arkadaşlar merhaba lise mezunuyum açıkçası YKS sayılasa temelden başlayacağım 0'dan bana yol haritası çizecek zamanımı en iyi şekilde kullandırtacak en verimli koç platformu sizce aşağıdakilerden hangisi? Deneyimlerinizi ve görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim.
1..kopilot
2.unikazan koçluk.
3.millet akademi.
4.kant akademi.
aga cidden alma.
bak bu ticarete döndü , önüne gelen koçum diyor.
eğitim fakültesinden çıkan birisi bile olmaması gerekirken üniversiteyi tutturabilen koç oluyor .
eğer öz disiplininiz varsa konuları çıkartın denemeler çözün , test çözün ve bunları analiz edin edemeyecekseniz belki bir tablo tutun .
zaten sonuçlara bakarak anlayabilirsiniz gidişatınızı ama şu koçlara gitmeyin derim
afedersiniz de 3 sene sınava hazırlanıp anca baba parası ile bölüm tutturabilen birisi bile koçluk verebiliyor bu ülkede.
meb konu kaldırıp , saçmalayacağına koçluk sistemine baksın.

Geri