Neler Yeni

YKS kimya nasıl halledilir?

KendineMüzisyen

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,778
İsim
Arda Güler
İlgilendiği Kategoriler
Boş konu
Deneyimli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Sınav veya deneme sonuçları ile paylaşırsanız fikrinizi daha iyi olur.
Kimya diğer derslere nazaran daha çok zorluyor ve sevmiyorum. Sevmediğim için çalışasım gelmiyor çok. Temel, püf noktalar ile doğru bir çalışma önerir misiniz.
Örnek kaynak-kanal vs.

Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Yiğit Can Kocaman

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,267
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
steamcommunity.com/id/ByOxyGeN
Görkem Şahin anlatımı çok iyi ama biraz uzun 40 dakika gibi. Bunu yuttuktan sonra tekrar için Kimya Dersleri kanalı var 15 20 dakikalık ders videoları var bunları halledersen kimya bitiyor.

arifdgc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
318
İsim
Arif Dağcı
Deneyimli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Sınav veya deneme sonuçları ile paylaşırsanız fikrinizi daha iyi olur.
Kimya diğer derslere nazaran daha çok zorluyor ve sevmiyorum. Sevmediğim için çalışasım gelmiyor çok. Temel, püf noktalar ile doğru bir çalışma önerir misiniz.
Örnek kaynak-kanal vs.
Hocam bende de aynı şekilde sorundu ayt kimya bir yerden başlamak gerek çok yanlışın çıksa bile ilk önce konuyu bitir sonra testini çöz çözemediğin soruları boş bırak video çözümü çok dikkatli izle anlamadıklarını 2 defa çöz emin ol her konuda böyle yaparak 8 9 netleri görüyorum eskiden hiç yapamazdım ve aytde baya ileri atıyor sıralamada konu bittiyse video çözümden git en faydalı yer orası youtube pek sevmiyorum konuyu biliyorsam bana vakit kaybı geliyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Yiğit Can Kocaman
Bu arada soru bankasına çokça ayıracak zamanınız yoksa ki şu an normal bu, konuları konu anlatımı+soru çözümü videosu olacak şekilde kavrayıp bir çıkmış sorulara bakın. Denemelere göre vs. kolay kalıyor gerçekten çıkmış sorular. Hem TYT hem AYT adına bunu rahatlıkla söyleyebilirim. Özellikle elektrokimya ve organiğin girişini es geçmeyin. Konular çıkarıldı şu an kolay ve fazla net değerindeler.

KendineMüzisyen

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,778
İsim
Arda Güler
İlgilendiği Kategoriler
Boş konu
kanka ben şuan bak ayt çalışıyorum sınav 1 ay var kimyayı yapmak istiyorsan bol bol deneme ve test çözmen lazım başka yolu yok.
ben bu kanaldan hallettim
Netlerin nasıl?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada soru bankasına çokça ayıracak zamanınız yoksa ki şu an normal bu, konuları konu anlatımı+soru çözümü videosu olacak şekilde kavrayıp bir çıkmış sorulara bakın. Denemelere göre vs. kolay kalıyor gerçekten çıkmış sorular. Hem TYT hem AYT adına bunu rahatlıkla söyleyebilirim. Özellikle elektrokimya ve organiğin girişini es geçmeyin. Konular çıkarıldı şu an kolay ve fazla net değerindeler.
11 bitiyor. Daha var ama yazın TYT bitirmeyi planlıyorum. TYT hatırlamadığım için de 0 olarak görüyorum. İnşallah Görkem hoca iyi gelir :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Yiğit Can Kocaman
Netlerin nasıl?
Mesaj otomatik birleştirildi:

11 bitiyor. Daha var ama yazın TYT bitirmeyi planlıyorum. TYT hatırlamadığım için de 0 olarak görüyorum. İnşallah Görkem hoca iyi gelir :D
Ha ben 12 sandım. 11 kimya için açık konuşayım sulu çözelti dengesi biraz zorludur. Genelde okul sonlarına kalır zaten, yazın da rahatlıkta yetişir TYT kimya. 11 sonunda 70-75 civarı olan TYT netim matematik ve fen çalışmam sonrasında yaz bitiminde 95-100 civarlarına kadar yükseldi. Yazın kendini çok çok darlamadan olabilecek en verimli ve en uzun süre boyunca çalışırsan rahatlıkla yükselir. 11de 3D AYT kimyanın sorumlu olduğum kısımlarını çözmüştüm ben.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,900
Üyeler
168,533
Son üye
TuğraKrt
Top Bottom