Neler Yeni

YKS Sayısal 50K Ve Altı Yapanlar Var Mı ?

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,724
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
Ben 21k falan yapmistim sanirim yine kötü sinavdi mezuna kalamdim sad 🙃🥺🥲

fruko.gzz

80+ Silver
Daha düşük beklediler ve o neti yaptılar. Tabii bu durum sınavın kolaylık veya zorluk seviyesine göre değişir.
Ben mesela daha yüksek beklerden daha düşük yaptım, arkadaşım düşük beklerden daha yüksek yaptı.
Fakat senin her zaman hedefini yüksek tutman gerekiyor.

Netlerine bağlı bir durum.

Güzel böyle devam et fakat Türkçeyi daha erken bitirmen gerekiyor.
Çalışan kazanıyor ümit eden değil. :D

11.sınıfta gayet iyi ilerliyorsun. TYT'deki durumunu da ilerletmeni öneririm.
Eksiğine yüklenmen gerekiyor. Ben sınav senemde Biyolojiye yüklenmiştim.

ben öyle yapıyorum diğer derslerden de bilgi sabibiyim onları da sallamamak lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:

kaç k
eyvallah agalar motive oldum sağolasınız

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,091
İsim
Lydranx
Ben son senemde her hafta 2 kere TYT, 2 kere AYT denemesine girdim. 1 Yıl boyunca aldığım netlerine ortalaması ile sınavda aldığım netler hemen hemen aynıydı. Durum çalışmak ile olmuyor. sınava son 3 ay kala deneme netlerin sınavda alacağın netler ile hemen hemen aynı olur.
Ben kafamda belirlediğim sıralamaya göre çalıştım vs vs netlerim bir önceki seneye göre hesapladım tam hedefim tutuyordu ama yığışma vs derken beklediğimden iyi geldi.
Kaç Geldi Hocam ?

şahin doğan

80+ Platinum

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,091
İsim
Lydranx
Daha düşük beklediler ve o neti yaptılar. Tabii bu durum sınavın kolaylık veya zorluk seviyesine göre değişir.
Ben mesela daha yüksek beklerden daha düşük yaptım, arkadaşım düşük beklerden daha yüksek yaptı.
Fakat senin her zaman hedefini yüksek tutman gerekiyor.

Netlerine bağlı bir durum.

Güzel böyle devam et fakat Türkçeyi daha erken bitirmen gerekiyor.
Çalışan kazanıyor ümit eden değil. :D

11.sınıfta gayet iyi ilerliyorsun. TYT'deki durumunu da ilerletmeni öneririm.
Neyse Ben Çalışmaya Döneyim, Teşekkür Ederim Yardımınız için :)

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Ben 21k falan yapmistim sanirim yine kötü sinavdi mezuna kalamdim sad 🙃🥺🥲
Linç yedikten sonra gelen pişmanlık hissi

Bende 10.sınıfım derslerim vs iyi edb ve ing dışında 90 üstü hepsi nerdeyse sayısal 100k istiyorum ama hedefim çokmu düşük acaba bilgisayar mühendisliği istiyorum.Ben girene kadar neler değişir bilmiyorum fakat hocalar her sene sınava giren kişi vs artıyor diyor obb önemli diyor vs vs.

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,091
İsim
Lydranx
Linç yedikten sonra gelen pişmanlık hissi

Bende 10.sınıfım derslerim vs iyi edb ve ing dışında 90 üstü hepsi nerdeyse sayısal 100k istiyorum ama hedefim çokmu düşük acaba bilgisayar mühendisliği istiyorum.Ben girene kadar neler değişir bilmiyorum fakat hocalar her sene sınava giren kişi vs artıyor diyor obb önemli diyor vs vs.
Bence Önünüzde 3 Sene Varken Hedefiniz Düşük, İlk 1000 Bile Hedefleyebilirsiniz.

leclerc16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Emre
Hocam Hedefimden Dolayı Belirttim Ancak Sorayım,
Bu Aralar Çalışmamda Sıkıntı Yok, Çalışıyorum. Ancak İçimde Düşünüyorum 50K'dan Düşük VS. Gelirse Diye,
Yani Yapan Arkadaşlar, Önceden belirledikleri gibi mi hedeflerine ulaştılar, Yoksa Daha Düşük beklerken şaşırtıcı şekilde mi bu sıralamayı yaptılar ?
Daha Çok Ruhsal Durumlarını Merak ettim. Ve Şunu da Sorayım, Günlük 10 Saat Civarı Çalışıyorum, Sayısal 40K-50K Civarı Gelebilir Mi ?
Son 6 Ay Kaldı Malumunuz, TYT Bitmek Üzere, Ocak Gibi Tüm Dersler Biter diye Düşünüyorum. ( Geometri Ve Tyt Türkçe Dışında)
Kişiden kişiye değişir ama 10 saat bana göre çok fazla hocam. 12.sınıfta 7-8 saat, mezun senemde 5-6 saat çalışıyordum günlük. 12.sınıfta eğer yapamazsam en kötü mezuna kalırım diyordum ama mezun senemde böyle bir rahatlık yoktu maalesef. O yüzden yapamazsam gibi bir düşünce yoktu aklımda. TYT'ye aşırı takılmamanı ve bir an önce AYT'ye başlamanı öneriyorum. Benim AYT netlerim hep iyiydi çünkü TYT'yi önemsemiyordum ve daima AYT kasıyordum. Ne kadar TYT çalışırsan çalış bir noktadan sonra artmıyor hocam, denemelerle yükseliyor sadece. AYT öyle değil ama çalışınca karşılığını alıyorsun. Mezun senemde yanlış hatırlamıyorsam ocağın sonu gibi tüm AYT konularım bitmişti. Sormak istediğin bir şeyler olursa sor yine.

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,091
İsim
Lydranx
Kişiden kişiye değişir ama 10 saat bana göre çok fazla hocam. 12.sınıfta 7-8 saat, mezun senemde 5-6 saat çalışıyordum günlük. 12.sınıfta eğer yapamazsam en kötü mezuna kalırım diyordum ama mezun senemde böyle bir rahatlık yoktu maalesef. O yüzden yapamazsam gibi bir düşünce yoktu aklımda. TYT'ye aşırı takılmamanı ve bir an önce AYT'ye başlamanı öneriyorum. Benim AYT netlerim hep iyiydi çünkü TYT'yi önemsemiyordum ve daima AYT kasıyordum. Ne kadar TYT çalışırsan çalış bir noktadan sonra artmıyor hocam, denemelerle yükseliyor sadece. AYT öyle değil ama çalışınca karşılığını alıyorsun. Mezun senemde yanlış hatırlamıyorsam Ocağın sonu gibi tüm AYT konularım bitmişti. Sormak istediğin bir şeyler olursa sor yine.
Kaç K Geldi Hocam ? Şuan Aktif Olarak Ayt'de Çalışıyorum. Konuların Hepsinin Bitmesi Ocak Sonu Olur Diye Planlıyorum.

Buğrahan Mert

80+ Silver
Aradaşlar Sormak İstiyorum, Forumda Sayısal 50K ve Altı Yapan Var Mı ?
Öğrenmek İstediğim Birkaç Şey Var.
75k yaptım knk 15k bekliyodum son 4 ay bıraktım çalışmanı bozma disiplinli ol bol bol deneme çöz deneme analizi yap her şeyden önemlisi deneme analizi

Süreçte kimseyi dinleme kendi programını bozma

Top Bottom