Neler Yeni

YKS Sonuçlarım Nasıl?

Rik Sançez

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım
bu sonuçlarla bi yerlere gidilir mi hiç defter kitap açmadan girdim kırıcı olabilirsiniz :d
Yazmasan daha iyi seneye daha iyi çalışıp girmeyi dene boşa okumamış olursun bence

Covid19

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
co
bu sonuçlarla bi yerlere gidilir mi hiç defter kitap açmadan girdim kırıcı olabilirsiniz :d
Adamsın kardeşim bunların hiç bir önemi yok tıp tutmadıktan sonra :D Bilgisayar ile vakti geçirmeyi seviyorsan ve tasarım işlerine meraklıysan 2 yıllık grafik tasarım öneririm.Hatta Eskişehirde tutuyo bile olabilir Eskişehirde okumanı net öneririm.2 yıl okuduktan sonra ister DGS ile 4'e tamamlarsın istersen direkt iş hayatına atılır yoluna bakarsın ama ben bilgisayarı sevmem tasarım işleri bana göre değil dersen de kafana yatacak sevebileceğin bir meslek seçmek daha sağlıklı olur.Heee yok ben hiç birini sevemedim illa 4 yıllık lazım dersende 1 sene daha hazırlanırsın takma kafana dünyanın sonu değil.

bıraktım

80+ Bronze
Adamsın kardeşim bunların hiç bir önemi yok tıp tutmadıktan sonra :D Bilgisayar ile vakti geçirmeyi seviyorsan ve tasarım işlerine meraklıysan 2 yıllık grafik tasarım öneririm.Hatta Eskişehirde tutuyo bile olabilir Eskişehirde okumanı net öneririm.2 yıl okuduktan sonra ister DGS ile 4'e tamamlarsın istersen direkt iş hayatına atılır yoluna bakarsın ama ben bilgisayarı sevmem tasarım işleri bana göre değil dersen de kafana yatacak sevebileceğin bir meslek seçmek daha sağlıklı olur.Heee yok ben hiç birini sevemedim illa 4 yıllık lazım dersende 1 sene daha hazırlanırsın takma kafana dünyanın sonu değil.
eyvallah reis açıkcası üniversiteyi meslek bakımından değilde kendimi geliştirmek yeni şeyler tatmak için istiyorum Allaha sükür işim hazır gibi bişey turizm sektöründeyiz bir yandan yabancı dilde öğreniyorum üniye gidersem 2 yıllık yazmayı düşünüyorum vakit kaybı olmadan geri işe devam edebilmek için üni de denemek istediğim şeyleri de denicek vaktim olucak bir yandan da ingilizce almanca çalışırım diye düşünüyorum

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Amaç bir yerlere gitmekse gidilir. Ama gidilen yerlerden ellerin boş dönersin diye düşünüyorum.

Top Bottom