baya yakını senınlebu sonuçlarla bi yerlere gidilir mi hiç defter kitap açmadan girdim kırıcı olabilirsiniz :d
Hocam bu puanla girilen üniden hayır gelmez üni istiyosan seneye iyice çalışıp güzel bi yerler kazanmaya çalış.bu sonuçlarla bi yerlere gidilir mi hiç defter kitap açmadan girdim kırıcı olabilirsiniz :d
Kardeşim öncelikle nereye gidersin bilmem ama bu sıralamalarla gidemezsin çünkü yerleştirmeli sıralamaları atman lazım.bu sonuçlarla bi yerlere gidilir mi hiç defter kitap açmadan girdim kırıcı olabilirsiniz :d
Yerleştirme başarı sırasına göre tercih yaparsın, puana bakma.Aga senin bu attigin tarafa goremi giriyoz bolum seciyoz yoksa yaninda bide yerlestirme puani dio benim bu fotodaki yerde sozel 166 yerlestirme puani 200 dio
Anlamadim agaKardeşim öncelikle nereye gidersin bilmem ama bu sıralamalarla gidemezsin çünkü yerleştirmeli sıralamaları atman lazım.
Sonuç ekranına gir tekrar bu attığın görüntünün hemen yanında yerleştirmeli puan ve sıralama var orayı at çünkü orası baz alınır200 puana ne okunur
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Anlamadim aga
bu mu reis ilk defa giriyorum pek bilgim yokKardeşim öncelikle nereye gidersin bilmem ama bu sıralamalarla gidemezsin çünkü yerleştirmeli sıralamaları atman lazım.