Neler Yeni

YKS'ye çalışanlar için faydalı olabilecek bir site yaptım. Önerilerinizi bekliyorum

telporat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
İsmail Güngören
Arkadaşlar merhaba tamamen önerilerinize açığım, internette gezinirken YKS hakkında şöyle bir özelliği olan site olsa güzel olurmuş diyebileceğiniz bir site var mı?

https://www.kocumbe.com/ sitesini geliştiriyorum bir süredir içinde belki işinize yarayacak YKS puan sıralama hesaplama(çok daha düzgün bir UI), yks konu dagilimlari, yks sayaç, pomodoro, hafıza oyunu(girince seveceğinizi düşünüyorum tanıdık yüzler var :) gibi sayfalar var neler eklememi önerirsiniz? ayrıca site için yorumlarınız varsa çok memnun olurum belirtirseniz sevinirim. deneme-coz sayfası da açtım ama telif yüzünden ana sayfaya koyamadım telifsiz branş denemeleri alıp siteye koymak istiyorum site üzerinden çözülebiliyor video çözüme vb de yönlendiriyor göz yormayan bir UI'ı da var ama onu yeteri kadar deneme olmadığı sürece ana sayfaya koymayı düşünmüyorum.

kayracid

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Yiğit Kayra Kalaycı
Ben de ders çalışmak için site önerisi vericeksin ya da istiyorsun sanmıştım aynı düşünen olan vrsa benimhocam youtube kanalına bakabilir matematik dersi veren ilyas hocam benim hocamdı dersanede adam efsane cidden

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Yusuf TİLLİ
Sitenin tasarımı ve amacı güzel. Biraz zaman ve reklamla iyi yerlere gelebilir. Ve de konu içeriği sade ve amaca yönelik. Bu tarzınızı korumanızı tavsiye ederim. Zamanında konulara bakmak için sitelere baktığımda 10 kere ayni seyi yazarlardi. "Iste bu senenin konulari, bu konuda sunu gorceksiniz vs."

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
606
İsim
Yunus Emre Uzun
Arkadaşlar merhaba tamamen önerilerinize açığım, internette gezinirken YKS hakkında şöyle bir özelliği olan site olsa güzel olurmuş diyebileceğiniz bir site var mı?

https://www.kocumbe.com/ sitesini geliştiriyorum bir süredir içinde belki işinize yarayacak YKS puan sıralama hesaplama(çok daha düzgün bir UI), yks konu dagilimlari, yks sayaç, pomodoro, hafıza oyunu(girince seveceğinizi düşünüyorum tanıdık yüzler var :) gibi sayfalar var neler eklememi önerirsiniz? ayrıca site için yorumlarınız varsa çok memnun olurum belirtirseniz sevinirim. deneme-coz sayfası da açtım ama telif yüzünden ana sayfaya koyamadım telifsiz branş denemeleri alıp siteye koymak istiyorum site üzerinden çözülebiliyor video çözüme vb de yönlendiriyor göz yormayan bir UI'ı da var ama onu yeteri kadar deneme olmadığı sürece ana sayfaya koymayı düşünmüyorum.
hocam bu aşamadan geçeli biraz oldu :D ama şakası bir yana site tasarımı ve akıcılığı başarılır olmuş faydalıda olmuş bence ben beğendim (y)

Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
kerem erikci
şaka maka cok iyi site yapmis he

telporat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
İsmail Güngören
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,345
İsim
Abdullah Aydoğdu
Valla ben de oldukça beğendim. Bilgilerin doğruluğu da kesinse gayet başarılı bence.

arda.wqqp

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
teknoloji
Instagram
arda.wqqp
Tasarım güzelmiş güncel hissettiriyor en azından domain de baya güzelmiş siteyi gayet iyi özetliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,075,916
Üyeler
170,947
Son üye
umutertencan
Top Bottom