Evet normal dinlenmen lazım sonuçta robot değiliz hepimiz, istirahat e ihtiyacımız varArkadaşlar YKS'ye Hazırlanıyorum. Nadiren de Olsa Bazı Günler Çok Az Ders Çalışabiliyorum. O günlerde elimden geleni yapıyorum ancak ders çalışamadığım zamanlar oluyor.
Bu Normal Mi ? Siz de Yaşıyor Musunuz ?
10 da olsam var ya offff dicem çalışmazdım .Dben daha 10 um ama gayet normal bende yaşıyorum
şuan yatıyom valla sınav haftası içimden geçti 4-5 saat uyudum10 da olsam var ya offff dicem çalışmazdım .D
bende 10um ama hiç çalışmıyorum tek sıkıntılı dersim coğrafya ondanda 15 aldımben daha 10 um ama gayet normal bende yaşıyorum
benimde ingilizce mat 95 coğrafyada 85 üstü gelicekbende 10um ama hiç çalışmıyorum tek sıkıntılı dersim coğrafya ondanda 15 aldım
he bide ingilizce 27 ama onuda uygulama sınavından kurtarıyorum ana derslere lazım şu uygulama sınavındanbenimde ingilizce mat 95 coğrafyada 85 üstü gelicek
olum az çalış la dıbwadwa son güne bıraktığım sözel derslerde çok stres oldum sınava girerkenhe bide ingilizce 27 ama onuda uygulama sınavından kurtarıyorum ana derslere lazım şu uygulama sınavından