Neler Yeni

DELL S2721HGF'de ekranda pikselleşme oluyor

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,568
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Denediğin monitör senin monitörün özellikleri ile yakın olması lazım yoksa gider 2k monitörde denersen piksel değil küçük parıltı bile görmemen doğal
Herhangi bir tane 1080p monitorde denesem olur mu?

RoyPien09

80+ Bronze
Herhangi bir tane 1080p monitorde denesem olur mu?

Olur fakat panel kalitesi işin içine girerse farkı direkt anlarsın.

Belli eder zaten kendini.
Ben laptop'dan monitöre HDMI ile bağladığım zaman ilk başta hiçbir sıkıntı yok gibi geliyordu, sonra aynı sorun yine olmaya başladı pisikolojik olarak o an iyi olduğunu düşünüyorsun sonradan belli oluyor

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,568
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Olur fakat panel kalitesi işin içine girerse farkı direkt anlarsın.

Belli eder zaten kendini.
Ben laptop'dan monitöre HDMI ile bağladığım zaman ilk başka hiçbir sıkıntı yok gibi geliyordu sonra aynı sorun yine olmaya başladı pisikolojik olarak o an iyi olduğunu düşünüyorsun sonradan belli oluyor
Hocam valla asiri garip sacma bir durum. Laptopta sorun var gibiydi. Ama ps de sorunsuz. Hani ne yapacagimi sasirdim. Hic bir cozumu de yok yani. Sadece azaltabiliyorum VSR ile.

RoyPien09

80+ Bronze
Hocam valla asiri garip sacma bir durum. Laptopta sorun var gibiydi. Ama ps de sorunsuz. Hani ne yapacagimi sasirdim. Hic bir cozumu de yok yani. Sadece azaltabiliyorum VSR ile.

Garip hocam, bu sorunu yaşayan çok farklı forumlar da ben çok baktım ama ya cevaplar basit ve işe yaramıyor yada çözülen sorunların benim ayarlarım ile ilgisi yok

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,568
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Garip hocam, bu sorunu yaşayan çok farklı forumlar da ben çok baktım ama ya cevaplar basit ve işe yaramıyor yada çözülen sorunların benim ayarlarım ile ilgisi yok
Benimde valla ne yapacagimi bilemiyorum ya garantiye yollasam garantilik bir durum yok ortada.

RoyPien09

80+ Bronze
Benimde valla ne yapacagimi bilemiyorum ya garantiye yollasam garantilik bir durum yok ortada.

Ben çok kez düşündüm yollamayı hep vazgeçtim. bariz bir sorun olsa dirkt gönderirdim ama bilmiyorum. Ya ben uzun yıllar laptop kullanıp ilk defa masüstüne geçtiğim için alışamadım bir türlü ya da monitörlerde sıkıntı var.

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,568
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman

RoyPien09

80+ Bronze
Hocam arkadasta https://www.akakce.com/monitor/en-u...ll-hd-freesync-oyuncu-u-fiyati,811025790.html bu monitor var ve o da RX6600 kullaniyor onda oyle bir sorun yok mesela.

Baktım şimdi özellikleri nerdeyse seninle aynı piksel yoğunluğu falan. ben itopyadan aldım o zaman indirimdeydi ya bilerek sorunlu olan monitörleri veya iade edilen monitörleri yolluyorlar monitör bana geldiğinde kutuda bir sürü hasar vardı ama monitör sıfır gibiydi itopyadan beklerim açıkcası her şey ne diyeyim hocam umarım çözersiniz

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,568
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Baktım şimdi özellikleri nerdeyse seninle aynı piksel yoğunluğu falan. ben itopyadan aldım o zaman indirimdeydi ya bilerek sorunlu olan monitörleri veya iade edilen monitörleri yolluyorlar monitör bana geldiğinde kutuda bir sürü hasar vardı ama monitör sıfır gibiydi itopyadan beklerim açıkcası her şey ne diyeyim hocam umarım çözersiniz
Sagolun hocam ben en iyisi farkli bir monitorde deneyeyim. Ama iki turlude dert. Sorun kartta ise garanti ne yapabilecek buna o da sikinti.

RoyPien09

80+ Bronze
Sagolun hocam ben en iyisi farkli bir monitorde deneyeyim. Ama iki turlude dert. Sorun kartta ise garanti ne yapabilecek buna o da sikinti.

Bir şey yapmaz, hocam, garanti böyle durumlar için. Şimdi ekran kartını göndersen, adam orada farklı bir monitör ile deneyecek. Monitörde kim bilir kaç k çözünürlük var veya kaç para. Bir sıkıntı görmeyince geri yollayacak. Bariz bir sıkıntı olsa direkt gönder zaten, durma derdim.

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,568
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Bir şey yapmaz, hocam, garanti böyle durumlar için. Şimdi ekran kartını göndersen, adam orada farklı bir monitör ile deneyecek. Monitörde kim bilir kaç k çözünürlük var veya kaç para. Bir sıkıntı görmeyince geri yollayacak. Bariz bir sıkıntı olsa direkt gönder zaten, durma derdim.
Neyse sagolun hocam yapacak bir sey yok gibi. Ben bir daha amd isine girmeyecegim zaten tek sorun bunlarda degil. Bu durum sadece amd de yok bu arada yanlis anlasilma olmasinda diger forumlara baktigimda da bu sorunu yasayan insanlar cogunlukla amd kart kullaniyor.

RoyPien09

80+ Bronze
Neyse sagolun hocam yapacak bir sey yok gibi. Ben bir daha amd isine girmeyecegim zaten tek sorun bunlarda degil. Bu durum sadece amd de yok bu arada yanlis anlasilma olmasinda diger forumlara baktigimda da bu sorunu yasayan insanlar cogunlukla amd kart kullaniyor.

Olabilir hocam ne diyeyim. ben Nvıdıa ekran kartı ilede denedim aynıydı dediğim gibi.

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,568
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Arkadaslar daha dediklerinizi denemedim ama sorun monitorde degil bunu dogruladim. Sorun ekran kartinda. Baska monitorde denemedim ama oyun icinde piksellesme vardi bunu ekran kaydedicisi ile kaydedip telefona attim. Telefonda da ayni sorun devam ediyordu. Yani sorun ekran karti ile. Garanti ilgilenir mi ki acaba bilginiz var mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Kürşat Kütükçü hocam siz yardimci olabilir misiniz

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,874
Üyeler
161,157
Son üye
cembngl