Aynen oyle cikintili boyle. Renk gecislerinde sorun oluyor. Yani koselerde. Duz bir ekranda belli olmuyor.Dediğiniz sorunu bende yaşıyordum mesela masaüstünde simgelerin köselerine sanki kare koymuşlar gibi değil mi
Başka bir HDMI/DP monitörde denedin mi?Aynen oyle cikintili boyle. Renk gecislerinde sorun oluyor. Yani koselerde. Duz bir ekranda belli olmuyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrica gecen bir arkadas konu acmisti bu forumda. O da amd kart kullaniyordu ve monitoru 24 du. Yani 27 ile alakali bir durum oldugunu dusunmuyorum.
Aynen oyle cikintili boyle. Renk gecislerinde sorun oluyor. Yani koselerde. Duz bir ekranda belli olmuyor.
Monitorde deneme sansim olmadi. TV de denedim. TVde de tam belli olmuyor. Cok buyuk ekran sonucta piksel sayilmasi daha kolay.Başka bir HDMI/DP monitörde denedin mi?
Seninki os veya görüntü aygıtı ile ilgili problem. Benim hdmı kablo bozuldu 24 inch di .gittim yedekten 19 inç vga getirdim çok piksel var.Monitorde deneme sansim olmadi. TV de denedim. TVde de tam belli olmuyor. Cok buyuk ekran sonucta piksel sayilmasi daha kolay.
Hocam yakin uzak bakmakla alakasi yok bende. Oyle olsa internet kafelerde de piksel sayardim. Ya monitorun kendisi ile alakali (27inc olmasi ile ilgili degil, belki baska bir sey vardir) ama oyle olsa baskasi da yasardi. Ayni monitoru kullanan birine yesil forumdayken sormustum ve oyle bir sorun yasamadigini soylemisti. Windows surumu mu degistireyim sizce?Ben dediğim gibi ben de ne yaptıysam çözemeden daha dün bu sorunu yaşıyordum tesadüf oldu windows 11 geçmiştim bariz belli oluyordu şimdi windows 10 22h2 ye geçtim o sorun yok birde önceden ben çok yakından bakıyordum 35-40 cm falan pikseller belli oluyordu şimdi en az 50cm bakıyorum ne piksel var ne bir şey monitörün demekki bu mesafede kullanmak gerekiyor dedim sonradan.
O ne oluyor hocam tam olarak?Seninki os veya görüntü aygıtı ile ilgili problem. Benim hdmı kablo bozuldu 24 inch di .gittim yedekten 19 inç vga getirdim çok piksel var.
Monitorde deneme sansim olmadi. TV de denedim. TVde de tam belli olmuyor. Cok buyuk ekran sonucta piksel sayilmasi daha kolay.
Heh aynisi hocam bende laptopta denedim. Onda da piksel oluyordu da o kadar sacma ki bakin simdi sorun monitorde desek neden PS3 de sorun yok? Ekran kartinda desek neden laptopta da aynisi oluyor? Baska bir sorun var ya da ekran karti ile alakali. Laptopta da olmasinin sebebi 720p olmasi olabilir.Birde bende laptop'da vardı onda NVIDIA var ona bağladım monitörü aynı olay onda da vardı orada dedim alakası yokmuş diye elinizde laptop falan varsa deneyin farkı o zaman iyi anlarsınız
ya işletim sistemi ya monitörde kusur var. başka işletim sistemi dene.Hocam yakin uzak bakmakla alakasi yok bende. Oyle olsa internet kafelerde de piksel sayardim. Ya monitorun kendisi ile alakali (27inc olmasi ile ilgili degil, belki baska bir sey vardir) ama oyle olsa baskasi da yasardi. Ayni monitoru kullanan birine yesil forumdayken sormustum ve oyle bir sorun yasamadigini soylemisti. Windows surumu mu degistireyim sizce?
O ne oluyor hocam tam olarak?
Hocam yakin uzak bakmakla alakasi yok bende. Oyle olsa internet kafelerde de piksel sayardim. Ya monitorun kendisi ile alakali (27inc olmasi ile ilgili degil, belki baska bir sey vardir) ama oyle olsa baskasi da yasardi. Ayni monitoru kullanan birine yesil forumdayken sormustum ve oyle bir sorun yasamadigini soylemisti. Windows surumu mu degistireyim sizce?
11 de denesem mi ki hocam? Ama su ana kadar hep sifir kurulum yaptim. Yani verilerimin gitmesini istemiyorum bi cozumu var mi?ya işletim sistemi ya monitörde kusur var. başka işletim sistemi dene.
Hocam valla garip ya hani monitor desen monitor de degil. Ekran kartinda gibi gozukuyor sorun. Ya da isletim sistemi falan. Monitorle alakasi yok bence. Laptopta olmasinin sebebi 720p olmasi muhtemelen.Bende öyle çözüldü sizde olmayabilir bir garanisini veremiyorum maalesef dediklerinizi inanın bende yaşadım bende aoc 24g2spu kullanıyorum hatta çok kafamı vurdum keşke iade etseydim diye bu sorunlardan dolayı sonradan düzeldi bilmiyorum