Neler Yeni

🔥YOK ARTIK! BENZİNE YİNE ZAM GELİYOR!🔥

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut
bu devirde yakıtlı araba alımaz ya elektrikli alıcan ya da almıcaksın

benzin arabanın taksidini geçiyor resmen :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,165
İsim
Burak Karadağ
benim anlamadığım bu kadar şey oluyor ekonomik akaryakıt geçim zorluğu ve biz türk halkı bir kez olsun karşı çıkmıyoruz sokağa çıkmıyoruz kimse halktan güçlü değil ki ama elimizi bağlıyor oturuyoruz niye böyleyiz
Aga öyle bir şey yaparsan direk hapisliksin. Bu ülke üstü kapalı diktatörlük ile yönetiliyor ama bunu söyleyemezsin ulu ortada. Adalet desen sadece duvarda süs olarak yazıyor. Adalet, eğitim, kültür, ekonomi herşeyimizi batırdılar. Zamanında sen bu çiftçinin isyanını hatırlıyor muısun?

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Alpaslan Çevikel
benim anlamadığım bu kadar şey oluyor ekonomik akaryakıt geçim zorluğu ve biz türk halkı bir kez olsun karşı çıkmıyoruz sokağa çıkmıyoruz kimse halktan güçlü değil ki ama elimizi bağlıyor oturuyoruz niye böyleyiz
Bizim halk cahil cahil Kenya gibi bir ülkede bile benzine falan zam geldi diye isyan çıkardılar halk sokağa döküldü Kenya kadar olamadık 🤬

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
bu devirde yakıtlı araba alımaz ya elektrikli alıcan ya da almıcaksın

benzin arabanın taksidini geçiyor resmen :D

Tek toynaklılara kesin dönüş yapsak nasıl olur acaba? Böyle hipodromdan çıkma 2. el.

Rhavenix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
559
İsim
PichHasso
Aga öyle bir şey yaparsan direk hapisliksin. Bu ülke üstü kapalı diktatörlük ile yönetiliyor ama bunu söyleyemezsin ulu ortada. Adalet desen sadece duvarda süs olarak yazıyor. Adalet, eğitim, kültür, ekonomi herşeyimizi batırdılar.
hapislik olursun evet 3-5 olur ama hepsini atamaz mesela bir şehir ayaklanır sen o şehri susturursun ama tüm şehir ayaklanır sen hepsini durduramazsın halka mı silah çekecekler
Bizim halk cahil cahil Kenya gibi bir ülkede bile benzine falan zam geldi diye isyan çıkardılar halk sokağa döküldü Kenya kadar olamadık 🤬
kim ne derse desin ben suçu asla başımızda ki insanlarda bulmuyorum tüm suç bu ülkenin halkındadır o adamların böyle yönetmesini isteyen biziz başka kimse değil onları başa getiren bizim insanlarımız başkası değil

arturo

80+ Silver

Salı günü de benzine 2 TL zam gelmesi bekleniyor!

Son dönemlerde akaryakıt fiyatlarındaki artış araç sahiplerini kara kara düşündürüyor. Dün motorine gelen 1 lira 55 kuruşluk zam sonrası salı günü de benzine 2 TL zam gelmesi bekleniyor

BENZİN GÜNCEL FİYATLARI​

• İstanbul benzin fiyatı: 34.05 lira
  • Ankarabenzin fiyatı: 34.53 lira
  • İzmir benzin fiyatı: 34.63 lira

ÖTV ZAMMI VATANDAŞIN BELİNİ BÜKTÜ​

ERDOĞAN'DAN ELEŞTİRİLERE YANIT​

Erdoğan, akaryakıt zamlarıyla ilgili yöneltilen eleştirilere "Akaryakıtta Hazine ve Maliye Bakanlığımız vergi ile alakalı bir düzenleme yaptı. Özellikle ÖTV'nin maktu olmasından dolayı çok uzun zamandır enflasyon güncellemesi yapılmamıştı. Bu nedenle ÖTV'de böyle bir artışa gidildi. Özellikle 6 Şubat depremlerinin getirdiği yoğun mali yük, bu anlamda bütçenin ihtiyaçları kapsamında böyle bir düzenlemeye ihtiyaç duyduk. Tüm bunlara rağmen akaryakıt fiyatlarında Türkiye, Avrupa'nın en ucuz ülkelerinden biri. Akaryakıtta zaten bir otomatik fiyatlandırma mekanizması var. Dünyadaki fiyatlar çerçevesinde belirleniyor. ÖTV artışıyla yapılan da depremin etkileri, depremle mücadele ile alakalı Türkiye'nin ihtiyaçları kapsamında yapılmış bir vergi düzenlemesidir" yanıtını verdi,
Abi nolur sen konuları böyle açma yüreğimize iniyor zam yerine fiyat güncellemesi de.:D

QCerberusQ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
573
İsim
Furkan Enes Kaplan

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap