Neler Yeni

🔥YOK ARTIK! BENZİNE YİNE ZAM GELİYOR!🔥

Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Can B.
Ve şimdi o yurtdışına çıkan doktorlara geri dönün diyen kişi bizzat tayyip. :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Knk eğer elindeki telefon idare ettiriyorsa iPhone 13 yerine yatırım yap bence
Yok Redmi note 8 elimdeki 4 senelik kasıp duruyo o zamana kadar 41k yı geçmezse kasım 10 da sipariş vericem işe de yeni girdim zaten :D

Alacağım

Rhavenix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
532
İsim
PichHasso
Gidiyorlarsa gitsinler diyen kişinin arkasında duran ve destekleyen bu cahil halktır neyse ileride Suriyeli ve diğer uyruklu mültecilere muayene olurlar
bulunduğum şehirde bi suriyeli doktor bi eczacı var kendim de eczane işindeyim :))) ben çalışanım o suriyeli eczacı

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,149
İsim
Alpaslan Çevikel
bedelli askerlik paramı yatırdım askerliğimi yapıp defolup gitmezsem şerefsizim o kadar net ben her gün bir şeyi nasıl alırım diye stresi ile yaşamak zorunda değilim şu forumda ki herkesin imzasında olan sistemlere bak kimse kolay kolay üst segmentten bir şeye sahip değil herkes ya orta ya düşük
Üstüne sadece bilgisayar koymak için bile masa indirimi kovalayan gördüm o kadar haklısın ki

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,600
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Yok Redmi note 8 elimdeki 4 senelik kasıp duruyo o zamana kadar 41k yı geçmezse kasım 10 da sipariş vericem işe de yeni girdim zaten :D

Alacağım
Eyvah eyvah 🤣

Rhavenix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
532
İsim
PichHasso
1690012888729.png

çalıştığım eczanede ki doktor isimlerine bakın isterseniz

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,149
İsim
Alpaslan Çevikel
bulunduğum şehirde bi suriyeli doktor bi eczacı var kendim de eczane işindeyim :))) ben çalışanım o suriyeli eczacı
Bizim cahil dedeler, dayılar hep bize laf sokar telefonunu çıkar, iş beğenmiyorsun veya çalışmıyorsun hiç ağızlarından şu sözü duymadım "Bu gelen mülteciler neden genç niye kendi ülkelerinde kalıp savaşıp topraklarını kurtarmaya çalışmıyorlar" diyen bir tane bile kişi görmedim

Dahası  
Reaksiyon skoru
6,986
İsim
Burak Karadağ
Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Can B.
Bizim cahil dedeler, dayılar hep bize laf sokar telefonunu çıkar, iş beğenmiyorsun veya çalışmıyorsun hiç ağızlarından şu sözü duymadım "Bu gelen mülteciler neden genç niye kendi ülkelerinde kalıp savaşıp topraklarını kurtarmaya çalışmıyorlar" diyen bir tane bile kişi görmedim
Aslında asıl sorun benim 9.5 saat çalışıp şirketin faturalarını kesip açık bırakmadan düzgünce ayarladığım halde asgari ücret almam evet ama bu dangalaklar anlamiyo

O 41 bin TL yi yatırım amaçlı kullansa keşke.

Ulan tıp okuyup devlet hastanelerine giremeyen insanlar var iken staj mağdurları vs de dahil. Bunları koymak nedir? hadi tamam en azından diğerleri kadar faydasız değiller ama bu bile üzüyor.
41k yı neye yatırayım söyle

Rhavenix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
532
İsim
PichHasso
O 41 bin TL yi yatırım amaçlı kullansa keşke.

Ulan tıp okuyup devlet hastanelerine giremeyen insanlar var iken staj mağdurları vs de dahil. Bunları koymak nedir? hadi tamam en azından diğerleri kadar faydasız değiller ama bu bile üzüyor.
ya öyle işte olsun böyleleri olsun ama benim çalıştığım eczanede suriyeli iranlı doktorların ilaçlarını verirken bir yandan da kapımda suriyeli dilencileri hiç eksik olmadı yani o dilenenler değilde böyleleri olsun doktorları eczacısı olsun dilencisi değil

Dahası  
Reaksiyon skoru
6,986
İsim
Burak Karadağ
Aslında asıl sorun benim 9.5 saat çalışıp şirketin faturalarını kesip açık bırakmadan düzgünce ayarladığım halde asgari ücret almam evet ama bu dangalaklar anlamiyo

41k yı neye yatırayım söyle
1) Al - sat yapmaya çalışabilirsin (bilgili olduğun kategoride)
2) Mevduat (basit ve düşük kârlı)
3) Binance'a uzun süreliğine koyabilirsin

Başka bir şey gelmedi aklıma bu küçük miktar para için ama genede değerlendirilebnilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,506
Üyeler
161,071
Son üye
halilkarag
Top Bottom