Bizim halkımız yine rte verirler.2-3 küçük rakamlar bunlar 50 lira 50 lira arttırsın bu ne dir fakir işi 2-3 lira ne reis.
Bizim halkımız yine rte verirler.2-3 küçük rakamlar bunlar 50 lira 50 lira arttırsın bu ne dir fakir işi 2-3 lira ne reis.
kesinlikle avrupa fiyatlarına çekilip 55-60 tl olması gerek Bizim insanımızın avrupadaki insandan ne farkı varAvrupa'ya gören en ucuz benzin Türkiye'de...
Avrupa'ya gören en ucuz benzin Türkiye'de...
Al o zaman ucuz benzin sana. Benim reisim ne derse doğru söyler. Çok yaşa cumhurbaşkanıbaşkumandanbaşgenelkurmaybaşkanıbaşbakaniçişleridışişleriveortaişleribakanıekomomisthz.gazielvakvakiye reisim benim
Milletin isteğine müsade etseydi şuan Cumhurbaşkanı Mansur Yavaş olabilirdiTeşekkürler Kılıçdaroğlu!
Şu ülkeye devlet destekli ötanazi gelse ülkenin yarısı başvurur ben dahilbulunduğum şehirde bi suriyeli doktor bi eczacı var kendim de eczane işindeyim )) ben çalışanım o suriyeli eczacı
Avrupa ABD bizi kıskanıyor yeğenim oralarda enflasyon ve fakirlik var şükür edin!Nankör olmayın!! Avrupa'da en ucuz benzin bizde. Birazcık Reisimize minnet edin. Nice zamlara