1canbozkurt
80+
Dahası
Evet ne yapayım şükür mü edeyim bu koyunlar gibi?akp ye veren düşünsün de bundan sende olumsuz olarak etkileniyorsun
Evet ne yapayım şükür mü edeyim bu koyunlar gibi?akp ye veren düşünsün de bundan sende olumsuz olarak etkileniyorsun
Birisi sokağa çıkıp karşı çıksa arkasında destekleyen kimse olmayacak hatta vatan hainisin diye karşısında olacaklar. Bir partinin veya sivil örgütün öncülüğünde olması gerekiyor ama TİP partisi hariç kimse yapmıyorhapislik olursun evet 3-5 olur ama hepsini atamaz mesela bir şehir ayaklanır sen o şehri susturursun ama tüm şehir ayaklanır sen hepsini durduramazsın halka mı silah çekecekler
kim ne derse desin ben suçu asla başımızda ki insanlarda bulmuyorum tüm suç bu ülkenin halkındadır o adamların böyle yönetmesini isteyen biziz başka kimse değil onları başa getiren bizim insanlarımız başkası değil
bi doktor zam için sağlık ocağında göreve çıkmadı doktora tutanak tuttular ama tüm doktorlar zam için işi bıraktı zam yaptılar beraberlik lazım sadeceBirisi sokağa çıkıp karşı çıksa arkasında destekleyen kimse olmayacak hatta vatan hainisin diye karşısında olacaklar. Bir partinin veya sivil örgütün öncülüğünde olması gerekiyor ama TİP partisi hariç kimse yapmıyor
Abi nolur sen konuları böyle açma yüreğimize iniyor zam yerine fiyat güncellemesi de.
Bende kasım da iPhone 13 almanın peşindeyim isterse sonra kıyamet kopsunOlm bir ekran kartı alaydim. Sonra kıyamet mı kopuyor ne olursa olsun,
Ve şimdi o yurtdışına çıkan doktorlara geri dönün diyen kişi bizzat tayyip.bi doktor zam için sağlık ocağında göreve çıkmadı doktora tutanak tuttular ama tüm doktorlar zam için işi bıraktı zam yaptılar beraberlik lazım sadece
Knk eğer elindeki telefon idare ettiriyorsa iPhone 13 yerine yatırım yap benceBende kasım da iPhone 13 almanın peşindeyim isterse sonra kıyamet kopsun
Alma knkaBende kasım da iPhone 13 almanın peşindeyim isterse sonra kıyamet kopsun
bedelli askerlik paramı yatırdım askerliğimi yapıp defolup gitmezsem şerefsizim o kadar net ben her gün bir şeyi nasıl alırım diye stresi ile yaşamak zorunda değilim şu forumda ki herkesin imzasında olan sistemlere bak kimse kolay kolay üst segmentten bir şeye sahip değil herkes ya orta ya düşükVe şimdi o yurtdışına çıkan doktorlara geri dönün diyen kişi tayyiptir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Knk eğer elindeki telefon idare ettiriyorsa iPhone 13 yerine yatırım yap bence
Gidiyorlarsa gitsinler diyen kişinin arkasında duran ve destekleyen bu cahil halktır neyse ileride Suriyeli ve diğer uyruklu mültecilere muayene olurlarşimdi o yurtdışına çıkan doktorlara geri dönün diyen kişi tayyiptir.