350 bine d segment araba var mı temizMerhaba arkadaşlar yol tutuşu en iyi araçlar ve modeller nelerdir hangi araçları tavsiye edersiniz sedan olursa daha iyi olur D segmenti
Insignianin yayları daha sert ve performans odaklı olduğu için passat ve superb e göre yol tutuşu olarak daha iyi. Accord ve c5i vende aynı şekilde bilmiyorum. D segmentinin yeni nesil olarak en iyi yol tutan aracı şuan 508 fakat bütçenize uygun olan eski 508leri önermem.D segmenti başlıca insignia , mondeo , passat , superb , accord c5 gibi modellerden oluşuyor.
İnsignianın yol tutuşunu pek bilmiyorum sürmedim. Accord ve c5 de aynı şekilde.
Superb ve passatın karakteristiği aynı gibi ikisi de genel olarak kayma eğilimini kafadan veriyor.
Mondeo tarafında ford bilindiği gibi baya baya iyi bir yol tutuş sağlıyor.
Seçim sana kalmış ben olsam mondeo derdim.
Ben Insignia piyasasını takip ediyorum. Makyajlı kasa cosmo yani full paket 1.6t 170-180hp (otomatikler 170 manueller 180) araç bulabilirsiniz gibime geliyor.350 bine d segment araba var mı temiz
Linea bile 200 lira iken Cosmo falan bilemiyorumInsignianin yayları daha sert ve performans odaklı olduğu için passat ve superb e göre yol tutuşu olarak daha iyi. Accord ve c5i vende aynı şekilde bilmiyorum. D segmentinin yeni nesil olarak en iyi yol tutan aracı şuan 508 fakat bütçenize uygun olan eski 508leri önermem.
Ben Insignia piyasasını takip ediyorum. Makyajlı kasa cosmo yani full paket 1.6t 170-180hp (otomatikler 170 manueller 180) araç bulabilirsiniz gibime geliyor.
Örnek ilanLinea bile 200 lira iken Cosmo falan bilemiyorum
Güzel ilan gerçekten dedikleri gibiyse