Yön Tuşları Mağduru

Üstad

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
228
Selamlar. Zamanında hep araba oyunları oynadığım için wsad kullanmıyordum. Yön tuşlarını kullandım hep. Wsad'den doğru düzgün oyun oynayamıyorum. Sürekli elim yön tuşlarına gidiyor. Sanki ilk kez klavye kullanıyormuşum gibi oluyor. Çözüm önerileriniz nelerdir?

Oyunda farklı tuş atama varsa onları yön tuşları ile değiştirebilirsiniz.
Şimdi öyle yaparsam oyunun diğer tuşlarına erişemiyorum. WSAD ve çevresindeki tuşların da işlevleri oluyor.

Selamlar. Zamanında hep araba oyunları oynadığım için wsad kullanmıyordum. Yön tuşlarını kullandım hep. Wsad'den doğru düzgün oyun oynayamıyorum. Sürekli elim yön tuşlarına gidiyor. Sanki ilk kez klavye kullanıyormuşum gibi oluyor. Çözüm önerileriniz nelerdir?
mouse sol elle tutuyorum, klavyede yön tuşlarıyla oynuyorum. alışkanlık işte değiştir değiştirebilirsen

mouse sol elle tutuyorum, klavyede yön tuşlarıyla oynuyorum. alışkanlık işte değiştir değiştirebilirsen
Aynen öyle, damdan düşenin halinden damdan düşen anlar :(

Aga ben bunlara niye bu kadar güldüm aşırır komik geldiler

Geri