SeymenGNL 80+ Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 241 Dahası Reaksiyon skoru 19 İsim Seymen Gönül 3 Haziran 2021 #1 yönetici ben olmama rağmen silemiyorum kendimemi izin verecem ya
Hudzell 80+ Platinum Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 11,676 En İyi Cevap 3 Dahası Reaksiyon skoru 21,526 İsim Hakan İlgilendiği Kategoriler Mining, Trading, Kripto, Crack 3 Haziran 2021 #2 yöneticilikten atılmış olabilirsiniz cihazınıza virüs bulaşmış olabilir
SeymenGNL 80+ Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 241 Dahası Reaksiyon skoru 19 İsim Seymen Gönül 3 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Hudzell yazmış: yöneticilikten atılmış olabilirsiniz cihazınıza virüs bulaşmış olabilir Devamı için tıklayın... knk saçmalama farklı bir şey var bence
Hudzell yazmış: yöneticilikten atılmış olabilirsiniz cihazınıza virüs bulaşmış olabilir Devamı için tıklayın... knk saçmalama farklı bir şey var bence
Hudzell 80+ Platinum Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 11,676 En İyi Cevap 3 Dahası Reaksiyon skoru 21,526 İsim Hakan İlgilendiği Kategoriler Mining, Trading, Kripto, Crack 3 Haziran 2021 #4 SeymenGNL yazmış: knk saçmalama farklı bir şey var bence Devamı için tıklayın... daha iyi biliyorsan neden konu açıyorsun ?
SeymenGNL yazmış: knk saçmalama farklı bir şey var bence Devamı için tıklayın... daha iyi biliyorsan neden konu açıyorsun ?
Glitchy 80+ Silver Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 3,842 Dahası Reaksiyon skoru 2,710 Konum Ev İsim Enes Dağhan İlgilendiği Kategoriler Modelleme Animasyon Oyunlar 3 Haziran 2021 #5 SeymenGNL yazmış: Alıntıyı görüntüle yönetici ben olmama rağmen silemiyorum kendimemi izin verecem ya Devamı için tıklayın... Delinvfile kullanın system32 bile silebilecek kadar güçlü. (sadece silinir demek için abarttım sistem dosyasını silmiyor sistem dosyası olduğundan )
SeymenGNL yazmış: Alıntıyı görüntüle yönetici ben olmama rağmen silemiyorum kendimemi izin verecem ya Devamı için tıklayın... Delinvfile kullanın system32 bile silebilecek kadar güçlü. (sadece silinir demek için abarttım sistem dosyasını silmiyor sistem dosyası olduğundan )
Eniyicevap 80+ Katılım 16 Mayıs 2021 Mesajlar 225 3 Haziran 2021 #6 Dosyaya sağ tıkla özellikler de sonra güvenliğe gel düzenle de alttaki bütün izinleri ver sonra uygula de.
Dosyaya sağ tıkla özellikler de sonra güvenliğe gel düzenle de alttaki bütün izinleri ver sonra uygula de.