Neler Yeni

yönetici hesabı açınca parola zorunluluğu

Donatus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
asdasd asdasdasd
arkadaşlar windows ta yönetici hesabından oturum açınca şu lanet olası parolayı nereden kapatabilirim. yönetici hesabını açma sebebim cihazı bulma özelliği diğer türlü çalışmıyor ama böyle yapınca da yeniden başlatınca bilgisayara girerken parola istiyor. parolalı kullanmak istemiyorum her seferinde girmek çok bayıyor insanı yardım edebilirseniz sevinirim

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Sürüm 2004'ü direkt olarak kurduysanız normaldir ama kapanır, VOK'un bir videosu vardı şu anda telefondayım atamayacağım ama ararsanız çıkar.

Donatus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
asdasd asdasdasd
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sürüm 2004'ü direkt olarak kurduysanız normaldir ama kapanır, VOK'un bir videosu vardı şu anda telefondayım atamayacağım ama ararsanız çıkar.
atabilirseniz veya hatrınızda ise videonun adı atarsanız çok memnun olurum kafamı yiyeceğim vok kim onu da bilmiyorum o yüzden bulamadım ve evet sürüm 2004 direk indi o yüzden demekki
Mesaj otomatik birleştirildi:

buldum galiba teşekkürler

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
atabilirseniz veya hatrınızda ise videonun adı atarsanız çok memnun olurum kafamı yiyeceğim vok kim onu da bilmiyorum o yüzden bulamadım ve evet sürüm 2004 direk indi o yüzden demekki
Mesaj otomatik birleştirildi:

buldum galiba teşekkürler
Evet o video. İşe yaradı mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,129
Üyeler
168,592
Son üye
atatatatata