BatuhanDgn
80+
- Reaksiyon skoru
- 57
bootrec /fixboot
bootrec /fixmbr
bootrec /rebuildbcd
Elinizde başka bir bilgisayar var mı? Varsa anlatacağım.Nasıl Windows kurulum dosyası hazırlayabilirim ?
Hayır yokElinizde başka bir bilgisayar var mı? Varsa anlatacağım.
O zaman şunu deneyin.Hayır yok
Boot dosyaları zarar görmüş.
Çözüm şu;
Windows kurulum USB si hazırlayın başka bir bilgisayarda. (Windows 10 kullanıyorsanız yükleme medyanızda Windows 10 kurulum medyası olsun)
Windows yükleme USB'si ile bilgisayarı başlatın,
Kurulum ekranında SHIFT ve F10 tuşlarına aynı anda basın,
gelen ekranda tek tek şu komutları girin
bootrec /fixboot
bootrec /fixmbr
bootrec /rebuildbcd
Bu komutları teker teker girin sorun düzelecektir büyük bir hasar yoksa.
Sorun çözülürse bi en iyi cevap alırım![]()
Bir bilgisayarcıdan mı almalıyım Windows kurulum usbsini o zamanElinizde başka bir bilgisayar var mı? Varsa anlatacağım.
Buraya mı gelmem gerek bilgisayarı aç kapa yaptıktan sonraO zaman şunu deneyin.
Bilgisayar o hatayı verince birkaç defa aç kapa yapın reset tuşu ile ardından Otomatik onarıma hazırlanılıyor der sonra bi ekran gelir Windows düzgün yüklenmemiş olabilir diye. Oradan gelişmiş seçenekler, birdaha gelişmiş s. sonra komut istemi yazan yeri seçin ve dediğim komutları yazın sonra yeniden başlatın. Eğer bu yöntemde işe yaramıyorsa formattan başka çare yok.
Evet.Buraya mı gelmem gerek bilgisayarı aç kapa yaptıktan sonra
Buradan sonra dediğiniz gibi yaptım ilk kodda erişim reddedildi dedi. 2. Kod oldu 3. Kodda resimdeki gibi diyor Y/N/A dediğimde de sistem belirtilen yolu bulamıyor diyorEvet.
Tek çözüm galiba format sizin mesajını en iyi cevap yapacağım yardımınız içinEvet.
Eğer USB ile yapsaydınız o hatayı vermezdi. Teşekkürler.Buradan sonra dediğiniz gibi yaptım ilk kodda erişim reddedildi dedi. 2. Kod oldu 3. Kodda resimdeki gibi diyor Y/N/A dediğimde de sistem belirtilen yolu bulamıyor diyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tek çözüm galiba format sizin mesajını en iyi cevap yapacağım yardımınız için
Benim format usbm yok başka bir şekilde format atabileceğim yol var mı ?Eğer USB ile yapsaydınız o hatayı vermezdi. Teşekkürler.