YouTube abone satın almak mantıklı mı?

Reaksiyon skoru
15
Merhaba, 3 yıldır YouTubede video paylaşıyorum, ve 145 abone olabildim. İnternette gezininirken itemsatışda YouTube abone satıyorlardı (1000 adet) sizce almak mantıklı mı? Tekrar 145'e düşer mi? Veya kanalım kapanır mı?

Mantıklı değil hocam shorts üretmeye çalışın en iyisi organik takipçi

Değil

Mantıksız aktif abone olmadıktan sonra hiçbir işe yaramıyor anca okulda arkadaşlarına artislik yaparsın.

Hadi diyelim aldın, izlenmelerin yine aynı olacak 3 yılda 145 abone olduğuna göre içeriklerin pek ilgi çekmiyor, sen yine aynı içerikleri ürettiğin sürece istersen 100.000 abone satın al bir şey değişmeyecek, yine para kazanamayacaksın yine az izleneceksin. Benim önerim formatını kaliteni vs bir şeyleri değiştirip gelişmeyi dene

1000 abonen var video 10 izleniyor
Mantıklı değil hocam shorts üretmeye çalışın en iyisi organik takipçi
Hadi diyelim aldın, izlenmelerin yine aynı olacak 3 yılda 145 abone olduğuna göre içeriklerin pek ilgi çekmiyor, sen yine aynı içerikleri ürettiğin sürece istersen 100.000 abone satın al bir şey değişmeyecek, yine para kazanamayacaksın yine az izleneceksin. Benim önerim formatını kaliteni vs bir şeyleri değiştirip gelişmeyi dene
Mantıksız aktif abone olmadıktan sonra hiçbir işe yaramıyor anca okulda arkadaşlarına artislik yaparsın.
Hocam videolarım zaten 500-1000 izleniyor tek sıkıntı abone sayısı

Hocam videolarım zaten 500-1000 izleniyor tek sıkıntı abone sayısı
Abone almak yerine içerik değis mta gibi şeyler az izlenirken çakma gta 6 trailerleri çok izlenio niye ilgi cekiyo oynuyamıo millet ama herkes mta oynar

Dostum onun yerine videolarına reklam basabilirsin bütçen yeterli ise. Bot basmak ise tamamen sana bağlı ama eksisi olacağını sanmıyorum.

Geri