Youtube Cızırtı Sorunu

Asti

80+
Reaksiyon skoru
29
Arkadaşlar merhaba Razer Blackshark v2x kulaklık kullanıyorum sadece Youtube'ta video izlerken cızırtı sorunu yaşıyorum başka kulaklıkla deneyemiyorum elimde uygun kulaklık yok fakat kulaklıkla alakalı bir sorun olmayacağını zannediyorum oyunlarda Kick'te yayın izlerken falan hiç bir problem yaşamıyorum birde en çok youtubeta tam ekrana geçirince çok cızırtı oluyor yardım edebilecek var mıdır?

v2x bendede var. kablo bağlanıtısıyla oyna biraz. kulak üstü ses kısıp açma yuvarlağıylada oyna biraz. ondan olabilir
Kick'te yayın izlerken falan hiç bir problem yaşamıyorum birde en çok youtubeta tam ekrana geçirince çok cızırtı oluyor yardım edebilecek var mıdır?
bunu bende çözemedim. ben yaşamadım.

v2x bendede var. kablo bağlanıtısıyla oyna biraz. kulak üstü ses kısıp açma yuvarlağıylada oyna biraz. ondan olabilir

bunu bende çözemedim. ben yaşamadım.
ses açma tuşunuda sona getirdiğim zaman cızırdama sorunu oluyor o yüzden daha kısıkta kullanıyorum jack girişlerini falanda sürekli temizlerim düzeltmedi maalesef

ses açma tuşunuda sona getirdiğim zaman cızırdama sorunu oluyor o yüzden daha kısıkta kullanıyorum jack girişlerini falanda sürekli temizlerim düzeltmedi maalesef
ses açmayı sonuna getirdiğimde bdede cızırtı + sol tarafdan ses gidiyor. sonuna getiripo çok hafiften kısarım bende. youtrubeiçin ekstar eklenti kullanıyormusun yani ne bilm belki onlardan olabilir. bir şey sorun çıkartyıyor olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,023
Üyeler
190,498
Son üye
Virgo59
Geri