Valorant , Gta 5 , Pubg , Bannerlord Bunları Oynayarak Gelişebilirsin TikToka Kısa Kesit At Güzel Vuruşların Vs.Selamlar. Yeni sistemimi almam ile birlikte Youtube videosu çekmek istiyorum. Oyun odaklı bir kanal düşündüm. Hangi oyunları oynayarak en hızlı şekilde gelişebilirim?
Ben pubg Mobile videoları çekip atıyorum 3 ay önce başladım 1000 abone ve 4000 saatim yeni doldu 1 gün oluyor. Gerçekten YouTube video çıkarma zor. Pubg mobile de özellikle win alıyorsun ama kill az adam arıyorsun adam yok. Beni. Şu anda 1200 abonem var her gün canlı yayın açıyorum. Özellikle edit kısmı en zor olan taraf. Başlayacağın yeri iyi seç ve sakın vazgeçme düzenli video atmaya çalış.Selamlar. Yeni sistemimi almam ile birlikte Youtube videosu çekmek istiyorum. Oyun odaklı bir kanal düşündüm. Hangi oyunları oynayarak en hızlı şekilde gelişebilirim?
PubgM, Minecraft, Valorant ve bazı simülasyon oyunları.Selamlar. Yeni sistemimi almam ile birlikte Youtube videosu çekmek istiyorum. Oyun odaklı bir kanal düşündüm. Hangi oyunları oynayarak en hızlı şekilde gelişebilirim?