Neler Yeni

Youtube YouTube da izlenmemi nasıl arttırım.

unwontv

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Oğuz Kaan Karadağ
Arkadaslar bir ay önce bir YouTube kanalı açmaya karar verdim. izlenmenin en önemli yolu farklı içerik biliyorum ama imkanım çok olmadığından farklı içerikler çekemiyorum. İzlenmek için diğer küçük ama özellikle bazı videoları tutan kanallari izledim ve bir çoğumuzun sevdiği popüler vineci Aykut Elmas in videolarından derlemeler yaparak izleneceği mi düşündüm ama bu videolar hiç izlenmiyor. Dediğim gibi farklı içerikler çok fazla çekemiyorum kısıtlı imkanlarla izlenmemi arttırabilmemin bir yolu var mıdır?

Asfalt Osman

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Umut
Instagram
Ergelenu
Discord
Asfalt Osman #2131
Prim nsanlar buna kanıyor maalesef youtube algoritmasıda böyle gündem hakkında olaylar bu kadar
Arkadaslar bir ay önce bir YouTube kanalı açmaya karar verdim. izlenmenin en önemli yolu farklı içerik biliyorum ama imkanım çok olmadığından farklı içerikler çekemiyorum. İzlenmek için diğer küçük ama özellikle bazı videoları tutan kanallari izledim ve bir çoğumuzun sevdiği popüler vineci Aykut Elmas in videolarından derlemeler yaparak izleneceği mi düşündüm ama bu videolar hiç izlenmiyor. Dediğim gibi farklı içerikler çok fazla çekemiyorum kısıtlı imkanlarla izlenmemi arttırabilmemin bir yolu var mıdır?

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3
K
Sadece Kaliteli İçerik Yap Yeter
Mesaj otomatik birleştirildi:

PUBG mobile çek, bir de aldığın her killde uuuu aağğğğğ ğğeğeğğağağağ diye bağır.
6-12 yaş arası bütün çocuklar abonen olacaktır.
Doch: Hayıwdır

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3

Kasım seren ile düet yap pubg mobile da adam öldürüp 7ğuğuğuğ diyceksen sen uğuğuğ de o eğeğeğ

Komando41.

80+ Silver

Kasım seren ile düet yap PUBG mobile da adam öldürüp 7ğuğuğuğ diyceksen sen uğuğuğ de o eğeğeğ
İşte. Kaliteli içerik

Asfalt Osman

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Umut
Instagram
Ergelenu
Discord
Asfalt Osman #2131

Kasım seren ile düet yap PUBG mobile da adam öldürüp 7ğuğuğuğ diyceksen sen uğuğuğ de o eğeğ prim veya tiktoker editler cok çingene olacaktır ama izlenecektir

Top Bottom