gündeme ayak uydurmaya çalış skyrimi bilen çok olmaz ama minecraft valorant gibi oyunlar gündemde ve skyrim den daha fazla kişiye hitap ediyor sesin iyiyse trollvideoları çekebilirsin rp yapabiliyorsan fivem troll gibiArkadaşlar merhaba bir oyun kanalım var ama nasıl geliştirebilirim? Video atmama rağmen abone artmıyor. Çok istiyorum kanalımı geliştirmeyi. Skyrim çekiyorum. Edit ve photoshop biliyorum.
Minecraft da ne çekebilirim? Online mi tek kişilik mi? Skyblock mu Survival mı? Bed wars mı Skywars mı?gündeme ayak uydurmaya çalış skyrimi bilen çok olmaz ama minecraft valorant gibi oyunlar gündemde ve skyrim den daha fazla kişiye hitap ediyor sesin iyiyse trollvideoları çekebilirsin rp yapabiliyorsan fivem troll gibi
biz arkadaşımla duo survival oynuyoruz yapı build vs yapıyoruz (video çekmiyoruz yks den sonra belki yayın işine gireriz)Minecraft da ne çekebilirim? Online mi tek kişilik mi? Skyblock mu Survival mı? Bed wars mı Skywars
neye mc sunucusunamı biz atrerostan yapıyoruzHocam arkadaşımı nasıl davet edebilirim?
Sevmiyorum ben bedwars, egg wars, skywars çünkü oynayamıyorum zor geliyor.Bence ses önemli. Sessiz videolar tutmuyor. Yada sürekliliği yakalamak. İnsanların sevebileceği oyunlar oynamak. Minecraft demişsin, örnek olarak bedwars eggwars skywars olabilir. Bazı minigamesler olabilir. Survival belki tutmayabilir ama belirli süre sonra belli bir izlenme yakalayabilirsin.
Olabilir sevmediğin oyunu çekilmez. Onun gibi oyunlar oynayabilirsin. Veya başka oyunlar olabilir ?Sevmiyorum ben bedwars, egg wars, skywars çünkü oynayamıyorum zor geliyor.
Survival çekeceğiz. Minecraft haricinde Skyrim çekmeyi düşünüyorum ama arkadaş tutmaz dedi. Pintipanda çekiyor.Olabilir sevmediğin oyunu çekilmez. Onun gibi oyunlar oynayabilirsin. Veya başka oyunlar olabilir ?
Baştan bir kanalla başlayıp en baştan videolar çekip 1k 2k 3k beklenti saçma olur. Belli bir süre sonra aktif olarak video atabilirsen tutar. Ben yaptım belli izlenmeler vardı sonra bıraktım.Survival çekeceğiz. Minecraft haricinde Skyrim çekmeyi düşünüyorum ama arkadaş tutmaz dedi. Pintipanda çekiyor.
Baştan kanal açmam ben. Buna emek verdim. Kanalımın ismini çok değiştiriyorum o da izlenmelere etki ediyor. 68 abonem var.Baştan bir kanalla başlayıp en baştan videolar çekip 1k 2k 3k beklenti saçma olur. Belli bir süre sonra aktif olarak video atabilirsen tutar. Ben yaptım belli izlenmeler vardı sonra bıraktım.