- En İyi Cevap
- 11
Dahası
Reklam engelleyici kullanmayan var mı cidden? O reklamlara sabır dayanmaz
Telefon kullananlar için çözümü var mı?Reklam engelleyici kullanmayan var mı cidden? O reklamlara sabır dayanmaz
YouTube Vanced kullandığım için beni ilgilendirmezArkadaşlar YouTube bundan sonra her videoda reklam gösterecekmiş (kaynak webtekno Instagram) peki para kazanması açık olmayan kanallarda para kazanabilecek mi? Benim aklıma iki seçenek geliyor ilki eskiden olduğu gibi para kazanmanın şartı kalkabilir ikincisi ile para kazanması aktif olmayan kanallar reklam yayınlansa bile para kazanamayacak sizce ne olur?
YouTube Vanced indir telefon içinTelefon kullananlar için çözümü var mı?
AdGuard indirin.Telefon kullananlar için çözümü var mı?
Mobilde varmi bu reklam engelleyici?Ben çalıştırmasını bilirim
Alıntıyı görüntüle
Merak etme olmaz çünkü öyle bir şey yapılırsa çok büyük tepki olur.
Maalesef yt uygulamasında yok yada varsa ben bilmiyorum.Mobilde varmi bu reklam engelleyici?
Para kazanamazlar benceArkadaşlar YouTube bundan sonra her videoda reklam gösterecekmiş (kaynak webtekno Instagram) peki para kazanması açık olmayan kanallarda para kazanabilecek mi? Benim aklıma iki seçenek geliyor ilki eskiden olduğu gibi para kazanmanın şartı kalkabilir ikincisi ile para kazanması aktif olmayan kanallar reklam yayınlansa bile para kazanamayacak sizce ne olur?
u block orgin adguard brave tmArkadaşlar YouTube bundan sonra her videoda reklam gösterecekmiş (kaynak webtekno Instagram) peki para kazanması açık olmayan kanallarda para kazanabilecek mi? Benim aklıma iki seçenek geliyor ilki eskiden olduğu gibi para kazanmanın şartı kalkabilir ikincisi ile para kazanması aktif olmayan kanallar reklam yayınlansa bile para kazanamayacak sizce ne olur?
katlılıyorum bize premium al premium al demek gibi bir şey ama sanmıyorum yani olamaz diye biliyorum ama olada bilir para para paraBen çalıştırmasını bilirim
Alıntıyı görüntüle
Merak etme olmaz çünkü öyle bir şey yapılırsa çok büyük tepki olur.