Neler Yeni

Youtube Her Videoda Reklam Gösterecekmiş

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Reklam engelleyici kullanmayan var mı cidden? O reklamlara sabır dayanmaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Berke Demir
Arkadaşlar YouTube bundan sonra her videoda reklam gösterecekmiş (kaynak webtekno Instagram) peki para kazanması açık olmayan kanallarda para kazanabilecek mi? Benim aklıma iki seçenek geliyor ilki eskiden olduğu gibi para kazanmanın şartı kalkabilir ikincisi ile para kazanması aktif olmayan kanallar reklam yayınlansa bile para kazanamayacak sizce ne olur?
YouTube Vanced kullandığım için beni ilgilendirmez
Mesaj otomatik birleştirildi:

Telefon kullananlar için çözümü var mı?
YouTube Vanced indir telefon için

BringThaNoize

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
820
İsim
Ahmet Aydın
Premium aile hesabı kullanıyorum. Hem babam hem kardeşlerim. Kafamız rahat.

Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Mert Mertol
Youtube'un reklamları canımı sıkmaya başladı reklam engelleyici şart artık.

ReDanger

80+ Bronze
Arkadaşlar YouTube bundan sonra her videoda reklam gösterecekmiş (kaynak webtekno Instagram) peki para kazanması açık olmayan kanallarda para kazanabilecek mi? Benim aklıma iki seçenek geliyor ilki eskiden olduğu gibi para kazanmanın şartı kalkabilir ikincisi ile para kazanması aktif olmayan kanallar reklam yayınlansa bile para kazanamayacak sizce ne olur?
Para kazanamazlar bence

saleRan

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Youtube'dan Mail geldi. Bazı şeyler değiştirmiş sizin söylediğiniz reklamlarla alakalı da yazı var:
  • Yüz tanımayla ilgili kısıtlamalar: Hizmet Şartları'nda, kişileri tanımlayabilecek bilgilerin izin almaksızın toplanamayacağı zaten belirtilmektedir. Yüz tanımayla ilgili kısıtlamalar önceden de hizmet şartlarında yer alıyordu. Bununla birlikte yeni şartlar bu kısıtlamaları çok açık biçimde ortaya koyuyor.
  • YouTube'un para kazanma hakkı: YouTube, platformdaki tüm içeriklerden para kazanma hakkına sahiptir ve YouTube İş Ortağı Programı'nda yer almayan kanalların videolarında reklam gösterilebilir.
  • İmtiyaz hakkı ödemeleri ve vergi stopajı: Gelir ödemesi alma hakkına sahip olan içerik üreticiler için bu tür ödemeler, ABD vergi düzenlemeleri kapsamında imtiyaz hakkı olarak kabul edilecek ve yasaların gerektirdiği durumlarda Google vergi kesintisi yapacaktır.

kurt_14

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
kurt 14
u block orgin adguard brave tm
(alıntıdır başka bir yerde görmüştüm)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben çalıştırmasını bilirim
Alıntıyı görüntüle
Merak etme olmaz çünkü öyle bir şey yapılırsa çok büyük tepki olur.
katlılıyorum bize premium al premium al demek gibi bir şey ama sanmıyorum yani olamaz diye biliyorum ama olada bilir para para para

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,606
Üyeler
164,030
Son üye
yipyipss
Top Bottom