Herkese hayırlı akşamlar.youtube hesabım askıya alınmış forum dolduruyorum red ediyorlar hesabımın askıya alınmasıyla epic games,u play ve ea origin hesaplarımada giremiyorum oyun oynayamıyorum bunun bi çözümünü bilen varmı?
gmail hesabımla bu oyun marketlerine üyelik açmıştım hiç birine giremiyorum şifreleri değişmişYouTube hesabıyla Epic Games / uPlay vs. falan ne alaka onu anlayamadım.
hiç video atmadım kanalaTelif haklı içerik yüklediysen kanalın kapanmıştır. 3 taneden fazla yediğinde sınırsız yasaklanır açtıramazsın fakat gmaili etkilemez.
gmailime girebiliyorum ama youtube da oturum açmıyor birde gmaile maillerin çoğu gelmiyorgmail hesabımla bu oyun marketlerine üyelik açmıştım hiç birine giremiyorum şifreleri değişmiş
Mesaj otomatik birleştirildi:
hiç video atmadım kanala
O zaman e-posta hesabınız çalınmış olabilir. Oradan da sizin tüm kayıtlı yerlerinize erişip şifresini değiştirmeyi denedi veya başardı ve YouTube gibi platformlar kendini koruma amacıyla askıya aldı.gmail hesabımla bu oyun marketlerine üyelik açmıştım hiç birine giremiyorum şifreleri değişmiş
hiç video atmadım kanala
gmailime girebiliyorum ama youtube da oturum açmıyor birde gmaile maillerin çoğu gelmiyor
Tamam işte e-postana erişmişler, hesabını çalan adam kendi e-postasına yönlendirmiş hesabı. O yüzden de sana herhangi bir e-posta gelmiyor çünkü o platformda artık senin e-postan kayıtlı değil.mesela epic games hesabıma giriş yapamadım şifremi unuttum seçeneğine tıklıyorum gmaile link yolluyor ama link gmaile gelmiyor u play içinde geçerli bu durum
gmaile girebiliyorumDurup dururken askıya alınmaz. Hesabınız çalınmıştır.
ama gmail e giriş yapabiliyorum sadece youtube oturum açamıyorum birde epic gamese falan giremiyorum.çalınsa gmaile de giremezdimO zaman e-posta hesabınız çalınmış olabilir. Oradan da sizin tüm kayıtlı yerlerinize erişip şifresini değiştirmeyi denedi veya başardı ve YouTube gibi platformlar kendini koruma amacıyla askıya aldı.
Diğer oyun açmanı sağlayan platformlar ise artık şifren değiştiği için sen direkt olarak erişim sağlayamıyorsun.
Hesabı çalan şahıs sizin oyun sitelerine olan üyeliklerinizi farklı bir mail aktarmıştır.mesela epic games hesabıma giriş yapamadım şifremi unuttum seçeneğine tıklıyorum gmaile link yolluyor ama link gmaile gelmiyor u play içinde geçerli bu durum
harbimi ya. bayağı yalan oldu o zaman hesaplarO zaman e-posta hesabınız çalınmış olabilir. Oradan da sizin tüm kayıtlı yerlerinize erişip şifresini değiştirmeyi denedi veya başardı ve YouTube gibi platformlar kendini koruma amacıyla askıya aldı.
Diğer oyun açmanı sağlayan platformlar ise artık şifren değiştiği için sen direkt olarak erişim sağlayamıyorsun.
Tamam işte e-postana erişmişler, hesabını çalan adam kendi e-postasına yönlendirmiş hesabı. O yüzden de sana herhangi bir e-posta gelmiyor çünkü o platformda artık senin e-postan kayıtlı değil.
E-postanıza erişim sağladığından kaynaklı e-postama giremem diye bir görüş olmasına gerek yok. Adam e-postana girmiş, hesaplarını almış ve geri çıkmış olabilir.gmaile girebiliyorum
ama gmail e giriş yapabiliyorum sadece youtube oturum açamıyorum birde epic gamese falan giremiyorum.çalınsa gmaile de giremezdim
Yani evet... Geçmiş olsun dostumharbimi ya. bayağı yalan oldu o zaman hesaplar