Neler Yeni

Youtube içerik önerisi

Merhaba dostlar,
Youtube içerik öneriniz var mı? Tutabilecek bir içerik. Düşük sistemim var.

bugra7768

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
201
İsim
bugra
Merhaba dostlar,
Youtube içerik öneriniz var mı? Tutabilecek bir içerik. Düşük sistemim var.
sisteminin yettiği oyunların videosunu çekebilirsin
Gündemi yorumlayanlar var onlar gibi gündemi yorumlayabilirsin
Charmquell gibi ilgi çekecek şeyleri araştırıp video yapabilirsin

• Konu Sahibi Konu Sahibi
sisteminin yettiği oyunların videosunu çekebilirsin
Gündemi yorumlayanlar var onlar gibi gündemi yorumlayabilirsin
Charmquell gibi ilgi çekecek şeyleri araştırıp video yapabilirsin
1736351655586.png

Bende bu oyunlar var hangisini çekiyim? Oyun önerin var mı?

Yukosss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Yüksel
Öneri vercek kişi gidip kendi çeker hocam, burda öyle bir tavsiye beklemeyin.

Youtube aç kaydırmaya başla en çok izlenen kategorilerden kendine notlar al kendin araştırıp bulman lazım.

Bedava peynir sadece fare kapanında olur.​

Öneri vercek kişi gidip kendi çeker hocam, burda öyle bir tavsiye beklemeyin.

Youtube aç kaydırmaya başla en çok izlenen kategorilerden kendine notlar al kendin araştırıp bulman lazım.

Bedava peynir sadece fare kapanında olur.​

Eğitim videosu çekmek istiyorum. Ama içerik bilmiyorum. Pc de iyi değil anladığın kadarıyla video çekemem.

akuzey34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ali
Hocam şimdi şöyle dusun gerçekten tutacak bir içeriği kimse bedavadan vermez yaklaşık 2 yıldır içerik bulmak için araştırma yapıyorum yediğim yemekten , yürüdüğüm yola kadar hepsinde bir icerik fikri arıyordum youtubeda saçma işler yapipta tutan çok kaliteli içerikler üretipte tutmayan insanlar var bunların belli başlı kuralları var; Sabırlı ve istikrarlı olmalısın youtubeu patronun gibi düşün ona iyi şeyler verip disiplinli olursan oda sana verecektir,Özgün olmalısın herkesin yaptığı işleri yapmamalısın doymuş alanlara girersen muhtemeldir basaramazsın şimdi ne yapmalıyım diyeceksin en zor kısım burası zaten eline kağıt kalem alıp aklına gelen şeyleri yaz yazdıkça yapbozun parçaları birleşecektir ben 2016 yılında günümüzdeki yapılan editlerin çok daha iyisini yapıyordum sene 2023 tekrardan geri döndüm ve YouTubeda başarılı olmak istiyorum ve olduğuma inaniyorum , bilgisayarım kötü deme bu bir bahane after effects premier pro kullanma mesela capcut uygulmasini kullan kısacası sabır, istikrar , disiplin , kaliteli içerik ve özgünlük ama en önemlisi başlamak , biyerden başla bence tutmadı diyelim tecrübe kazanmış olursun ve fikir sahibi olursun , başlamadan kazanamazsın.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,756
Üyeler
168,193
Son üye
Ergunmert
Top Bottom