Hocam şimdi şöyle dusun gerçekten tutacak bir içeriği kimse bedavadan vermez yaklaşık 2 yıldır içerik bulmak için araştırma yapıyorum yediğim yemekten , yürüdüğüm yola kadar hepsinde bir icerik fikri arıyordum youtubeda saçma işler yapipta tutan çok kaliteli içerikler üretipte tutmayan insanlar var bunların belli başlı kuralları var; Sabırlı ve istikrarlı olmalısın youtubeu patronun gibi düşün ona iyi şeyler verip disiplinli olursan oda sana verecektir,Özgün olmalısın herkesin yaptığı işleri yapmamalısın doymuş alanlara girersen muhtemeldir basaramazsın şimdi ne yapmalıyım diyeceksin en zor kısım burası zaten eline kağıt kalem alıp aklına gelen şeyleri yaz yazdıkça yapbozun parçaları birleşecektir ben 2016 yılında günümüzdeki yapılan editlerin çok daha iyisini yapıyordum sene 2023 tekrardan geri döndüm ve YouTubeda başarılı olmak istiyorum ve olduğuma inaniyorum , bilgisayarım kötü deme bu bir bahane after effects premier pro kullanma mesela capcut uygulmasini kullan kısacası sabır, istikrar , disiplin , kaliteli içerik ve özgünlük ama en önemlisi başlamak , biyerden başla bence tutmadı diyelim tecrübe kazanmış olursun ve fikir sahibi olursun , başlamadan kazanamazsın.