hangi iss hocam ?benim her yere erişimim var muhtemelen iss kaynaklıdır
hangi iss hocam ?benim her yere erişimim var muhtemelen iss kaynaklıdır
netspeedhangi iss hocam ?
Sizin adınıza sevindim ne diyeyimnetspeed
Bizde onun üzerine konuşuyoruz bir kısıtlama var ancak tam olarak nedir kimse bilmiyorarkadaşlar internet berbat durumda instaya bile giremiyorum neden oluyor biri yazsın lütfen
Fakat şimdilik bende instagram sorunu yok (telefon için)arkadaşlar internet berbat durumda instaya bile giremiyorum neden oluyor biri yazsın lütfen
İstiklal'de yaşanan patlamadan dolayı medyaya yayın yasağı ve sosyal medya platformlarının bant genişliklerine kısıtlama getirildi diye biliyorumarkadaşlar internet berbat durumda instaya bile giremiyorum neden oluyor biri yazsın lütfen
Evet hocam getirildi ancak erişim yasağı değil sadece kısıtlama geldi diye biliyorum benİstiklal'de yaşanan patlamadan dolayı medyaya yayın yasağı ve sosyal medya platformlarının bant genişliklerine kısıtlama getirildi diye biliyorum
Minecraft oynamaktan ciğerim soldu inşallah çabuk düzeltirlerİstiklal'de yaşanan patlamadan dolayı medyaya yayın yasağı ve sosyal medya platformlarının bant genişliklerine kısıtlama getirildi diye biliyorum
Niye böyle bir şey yapıyorlarkiİstiklal'de yaşanan patlamadan dolayı medyaya yayın yasağı ve sosyal medya platformlarının bant genişliklerine kısıtlama getirildi diye biliyorum