Çocukların kullanması yasak zaten kids versiyonu ne alaka anlamadım. Bağımlılık diyenler olursa bağımlıysan kullanma dostum zorla eline tutuşturan yok , senin yüzünden insanların hakkı kısıtlanamaz bu sadece kolay yola kaçmak olur , senin iraden bu kadar zayıfsa eline telefon vermeleri bile hata. Laf yapan ebeveynler kendi ebeveynliklerini sorgulasın sen çocuğunun kullanımına kısıtlama veya sınır getiremiyorsan bu devletin sorumluluğunda olamaz. Bu tip ebeveynler düpedüz SORUMSUZDUR ve çocuk sahibi olmaları bile yanlıştır.
Sadece özgürlük yönüne bakılıyor ama bunun ekonomik tarafı da var , sırf buradan ticaret yapan , reklam faaliyeti yürüterek gelir sağlayan evine ekmek götüren insanlar var. Bununla beraber vergi geliride oluyor tabi. Şüphesiz bunun ekonomik bilançosu da çok ağır olur bu sebeple uzun süre kapalı kalacağını sanmam. Bunun hükümet nezlinde de ciddi konuşulup karara bağlandığını pek sanmıyorum , bir kaç iş bilmezin arkasını düşünmeden kafalarına göre yaptığı bir yasaklama gibi duruyor.