Biraz daha açıklar mısın hocam.Bu gayet normal.
Onu bilmiyorum vermiyim hiç hocam.Kanalının linkini yada ismini verir misin reklama giriyor mu bilmiyorumda.
Ama görmedende anlayamayız ki içeriklere kapak resimlerine başlıklara falan bakmak lazım. @B1L0 reklama girer mi?Biraz daha açıklar mısın hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Onu bilmiyorum vermiyim hiç hocam.
Ama görmedende anlayamayız ki içeriklere kapak resimlerine başlıklara falan bakmak lazım. @B1L0 reklama girer mi?
İsteyene özelden atmanız daha iyi olur hocam. İyi akşamlar.Yollarım sorun olmaz benim için de moderatörler bir yanıtlasın o zaman.
yazdımhocam ozelden yazar mısın ben anlamıyorum pek forumdan.
Dostum eski diğer videolardan farkı yok takır takır izleniyordu öncekiler çünkü %20 üstü tıklanma oranı var yani insanlara gosterilmiyor.Artık büyük ihtimale çok dikkat çekmiyor izlenmiyor ve thumbnailar daha dikkat çekici olması lazım videoya gel demesi lazım yani milletin merak etmesi lazım ama o senin içerikleri izleyen varmı bilmiyorum büyük ihtimale içerik ve thumbnailden.
Yavaş yavaş düşmedi yani ertesi gün tak diye 20kat düştüDostum eski diğer videolardan farkı yok takır takır izleniyordu öncekiler çünkü %20 üstü tıklanma oranı var yani insanlara gosterilmiyor.
Videoları kaçta atıyorsun aktif saate ayarla bide dikkat çekici içerik olsun gösterilir herhalde.Dostum eski diğer videolardan farkı yok takır takır izleniyordu öncekiler çünkü %20 üstü tıklanma oranı var yani insanlara gosterilmiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yavaş yavaş düşmedi yani ertesi gün tak diye 20kat düştü