Satışın düşmesi fiyatları düşürmedi işte olayda o zaten. 1-2 sene sabrederim faizler illa düşecek dolar 40-45 lirada dengeye gelecek. zaten sıfır araçların girişleri belli. o zaman saplarım mantığında herkes ucuza vereceğime garajda bekletirim diye düşünüyor. Açlıktan ölmediği sürece kimse aracını şu ölü zamanda vermez. Araç ticareti yapan adamlarında zaten az çok hangi kesim olduğunu biliyoruz onlarda kolay kolay aç kalmazlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yamaha R25 e hala zorunlu aksesuar fiyatı istiyor liste fiyatından vermiyor. Fıkra bu kadar.
Yapacak bir şey yok yerli alalım diyoruz bi bakmışız tecavüze uğramışız 2013 pololara hala 600/650k istiyorlar sıfırı zaten 850k ama geldiği an çalışanlar kapıyor(manuel için konuşuyorum az geliyor)
@Yavuz Sultan Selim Hocam kendini geliştiriyorsun olumlu haber sayında %3 lük bir artış var ellerine sağlık başarılarının devamını bekliyoruz.
Ek olarak daha beter olsunlar babamdada araç var %40 değer kaybetti ama dibi görsünler bu enflasyonun %50 sebebi abartmıyorum bu ikinci el piyasacılarının elinden kaynaklandı
@SadeceBirisi.@-Mehmet-@Babangida Babayaro@Sadece Ölüler Görür@asmarena6
Beyler ben 1-2 yıl içerisinde kesinlikle araba alacağım 500K bütçeyle ve eski temiz bu tip BMW ler çok hoşuma gidiyor. Bunun için arabadan çok iyi anlayan biri veya tanıdık varsa forumda yardımcı olabilir mi bilgi almak isterim.
@Yavuz Sultan Selim Hocam kendini geliştiriyorsun olumlu haber sayında %3 lük bir artış var ellerine sağlık başarılarının devamını bekliyoruz.
Ek olarak daha beter olsunlar babamdada araç var %40 değer kaybetti ama dibi görsünler bu enflasyonun %50 sebebi abartmıyorum bu ikinci el piyasacılarının elinden kaynaklandı
ya bizdeki broadway eski kasalardan 220 bini görmüştü şuan 150 bin civarında. dahada düşsün ama adamlar manyak fiyat çektiler piyasa altüst oldu asgari ücrete %50 zam oluyo arabalara %100 saçmaydı
Beyler ben 1-2 yıl içerisinde kesinlikle araba alacağım 500K bütçeyle ve eski temiz bu tip BMW ler çok hoşuma gidiyor. Bunun için arabadan çok iyi anlayan biri veya tanıdık varsa forumda yardımcı olabilir mi bilgi almak isterim.
ya bizdeki broadway eski kasalardan 220 bini görmüştü şuan 150 bin civarında. dahada düşsün ama adamlar manyak fiyat çektiler piyasa altüst oldu asgari ücrete %50 zam oluyo arabalara %100 saçmaydı
Eski BMW den sonrasını okumadım. BMW kullanan kitle malum biraz hor kullanıyor birde eski alırsan basın çok ağrır. Ben Hyundai veya Toyota öneririm yağını suyunu ekle sür sadece