hocam düşüncelerinizi eleştirmek için diyorum ama ruhi ve nygma bana kalırsa pek kaliteli kanallar değilHerkes bildiği kaliteli, faydalı içerik üreten kanalları yazsın. Ben bildiklerimden başlayayım
Ayhan Tarakcı
Barış Özcan
NYGMA
Tolga Özuygur
Ruhi Çenet Medya
ingilizceniz ne düzeyde hocam ona göre inglizce içerik üreticilerinden tavsiye edebilririmHerkes bildiği kaliteli, faydalı içerik üreten kanalları yazsın. Ben bildiklerimden başlayayım
Ayhan Tarakcı
Barış Özcan
NYGMA
Tolga Özuygur
Ruhi Çenet Medya
Ruhi çenetin son zamanlarda çektiği videoların hepsi çok kaliteli bence. Eskiden ben hiç bakmazdım çok önyargılıydım ama 2-3 yıl önce bi baktım ve çok hoşuma gitti.hocam düşüncelerinizi eleştirmek için diyorum ama ruhi ve nygma bana kalırsa pek kaliteli kanallar değil
Yazın hocam b2 ingilizcem var. Hem konuyu herkes faydalansın diye açtım.hocam düşüncelerinizi eleştirmek için diyorum ama ruhi ve nygma bana kalırsa pek kaliteli kanallar değil
Mesaj otomatik birleştirildi:
ingilizceniz ne düzeyde hocam ona göre inglizce içerik üreticilerinden tavsiye edebilririm
Tabi efenim ruhi Çenet kaliteli değil adam markaRuhi çenetin son zamanlarda çektiği videoların hepsi çok kaliteli bence. Eskiden ben hiç bakmazdım çok önyargılıydım ama 2-3 yıl önce bi baktım ve çok hoşuma gitti.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yazın hocam b2 ingilizcem var. Hem konuyu herkes faydalansın diye açtım.