baltazar
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 9
Dahası
Türkiye'den gitti. Kuzguncuk doğumlu.Hep oradaydı?
Türkiye'den gitti. Kuzguncuk doğumlu.Hep oradaydı?
Kesin çeker o da . Çatalhöyükte yerleşim yerlerinden son çıkan kazanır oynarEnes Batur ile birlikte video çekmeleri lazım. Orneğin Enes Batur ile Konya gezisi yapıp oradaki yerleri gösterebilirler. Çocuklar da Konyadaki turistik yerleri veya camileri öğrenmiş olur. Faydalı bir video olmuş olur.
Biliyorum.Türkiye'den gitti. Kuzguncuk doğumlu.
Sana göre öyle ama öyle düşünülmüyor anlaşılanÖnemli olan içerikleri ama evet 500bin 12 milyona göre az
MaalesefSana göre öyle ama öyle düşünülmüyor anlaşılan
Neo&Toprak popilizm dışında bir şey yapmıyor. Bence hiçbir sosyal medya fenomeni çağırılmamalı.TBMM Dijital Mecralar Komisyonu, geçen perşembe düzenlediği toplantısında sosyal medya mecralarını masaya yatırdı.
CHP Muğla Milletvekili Burak Erbay, toplantıda, YouTuber Enes Batur'u kastederek"Dünyanın bildiği bir kişi. Onu muhatap alıp buraya belki davet etmemiz gerektiğini düşünüyorum yani dinlememiz lazım. Yani nasıl bakıyor, nedir, ne düşünüyor? Çünkü milyonlarca genci etkiliyor, bizim çocuk, herkes oturup 5-6 yaşında çocuklarımız deli gibi onu izliyorlar'' diye bir öneride bulundu.
Düşünceleriniz Nelerdir? Bence Enes Batur gibi troll içerikli bir kanalın yerine Barış Özcan dinlenebilirdi. Hakkında iddialar var çağırmayalım derseniz, Ruhi Çenet var, Engin Deniz var, Neo&Toprak var? Yani öneri doğru ama kişi yanlış bence.
Sonuçta Enes Batur'u izleyen kişiler genelde meclisi takip etmiyor, daha çok siyaseti ve meclisi takip eden bir kitlesi olan Youtuber'lar çağırılmalı bence.
Yeter ama ya halen çocuklara bize oy verin propagandası yapıcaklar bari çocukları siyaset'e sokmayın.TBMM Dijital Mecralar Komisyonu, geçen perşembe düzenlediği toplantısında sosyal medya mecralarını masaya yatırdı.
CHP Muğla Milletvekili Burak Erbay, toplantıda, YouTuber Enes Batur'u kastederek"Dünyanın bildiği bir kişi. Onu muhatap alıp buraya belki davet etmemiz gerektiğini düşünüyorum yani dinlememiz lazım. Yani nasıl bakıyor, nedir, ne düşünüyor? Çünkü milyonlarca genci etkiliyor, bizim çocuk, herkes oturup 5-6 yaşında çocuklarımız deli gibi onu izliyorlar'' diye bir öneride bulundu.
Düşünceleriniz Nelerdir? Bence Enes Batur gibi troll içerikli bir kanalın yerine Barış Özcan dinlenebilirdi. Hakkında iddialar var çağırmayalım derseniz, Ruhi Çenet var, Engin Deniz var, Neo&Toprak var? Yani öneri doğru ama kişi yanlış bence.
Sonuçta Enes Batur'u izleyen kişiler genelde meclisi takip etmiyor, daha çok siyaseti ve meclisi takip eden bir kitlesi olan Youtuber'lar çağırılmalı bence.
Enes Batur'u çağırmak komik bir öneri olmuş. Kitlesi 10-15 yaşındaki çocuklar. Oy verme yaşına geldiklerinde, Enes Batur'u böyle seveceklerini düşünmüyorum.TBMM Dijital Mecralar Komisyonu, geçen perşembe düzenlediği toplantısında sosyal medya mecralarını masaya yatırdı.