Neler Yeni

YouTube Kaliteli Kanallar

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,251
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
Enis Kirazoğlu
Evrim Ağacı
Barış Özcan

şu ana kadar bunların haterlarını falan görmedim. İçerikleri çok güzel. Bir de emeğinden kaynaklı Ruhi Çenet'i de ekleyebilirim.

umann

80+ Bronze
Ruhi çenetin son zamanlarda çektiği videoların hepsi çok kaliteli bence. Eskiden ben hiç bakmazdım çok önyargılıydım ama 2-3 yıl önce bi baktım ve çok hoşuma gitti.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yazın hocam b2 ingilizcem var. Hem konuyu herkes faydalansın diye açtım.
haklısnız hocam 1-2 yıl içersinde kalitesi epey artı özellikle asosyal insanlar için yaptığı deney gerçekten çok hoşuma gitti bir anlık dalgınlıkla unuttum hala eski videolar gibi üretiyor gibi hatırladım son 5 6 aydır izlemediğim için hocam ama nyygma için hala pek sıcak bakamıyorum

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,251
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
Tartışmaya açık olduğu için yazıyorum, bence Enes gerçekten gereksiz boş yapıyor. Sadece Enes yerine Beyaz Kurt'u izliyorum. İkisi de ortalama olarak aynı konulardan bahsediyorlar ancak Beyaz Kurt daha mantıklı şeyler söylüyor. (bence)

Megan

80+ Silver
haklısnız hocam 1-2 yıl içersinde kalitesi epey artı özellikle asosyal insanlar için yaptığı deney gerçekten çok hoşuma gitti bir anlık dalgınlıkla unuttum hala eski videolar gibi üretiyor gibi hatırladım son 5 6 aydır izlemediğim için hocam ama nyygma için hala pek sıcak bakamıyorum
Hangi video hocam izlemedim sanırım onu

umann

80+ Bronze
Enis Kirazoğlu
Evrim Ağacı
Barış Özcan

şu ana kadar bunların haterlarını falan görmedim. İçerikleri çok güzel. Bir de emeğinden kaynaklı Ruhi Çenet'i de ekleyebilirim.
enis kiraz oğlu gerçekten başladığı ilk yıllardan beri kesintiz izlediğim tek youtuber sanırım barış özcan konusunda bir video görmüştüm bu söyliceğim şeyi barış özcanı suçlama veya iftira atmak için demiyorum ama bir ara barış özcanın fetöyla bağlatısı olduğuna dair bir video izlemişti bazı şeyler gerçekten mantıklı geldi ama bilemiyorum kesin konuşamam tabikide

TamerKs

80+ Silver
enis kiraz oğlu gerçekten başladığı ilk yıllardan beri kesintiz izlediğim tek youtuber sanırım barış özcan konusunda bir video görmüştüm bu söyliceğim şeyi barış özcanı suçlama veya iftira atmak için demiyorum ama bir ara barış özcanın fetöyla bağlatısı olduğuna dair bir video izlemişti bazı şeyler gerçekten mantıklı geldi ama bilemiyorum kesin konuşamam tabikide
Rakipleri yerinde durur mu hiç

.RBO.

80+ Silver
Furkan emirce tek kaliteli gameplay kanalı şu zamanda

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,398
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
Herkes bildiği kaliteli, faydalı içerik üreten kanalları yazsın. Ben bildiklerimden başlayayım
Ayhan Tarakcı
Barış Özcan
NYGMA
Tolga Özuygur
Ruhi Çenet Medya
Ruhi Çenet
Sümeyra Çenet
Barış Özcan
Enis Kirazoğlu
Evrim Ağacı
Yusuf Kayaalp

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,271
İsim
Mert Can Ergün
Herkes bildiği kaliteli, faydalı içerik üreten kanalları yazsın. Ben bildiklerimden başlayayım
Ayhan Tarakcı
Barış Özcan
NYGMA
Tolga Özuygur
Ruhi Çenet Medya
NYGMA kurgu

Suwariba

80+ Silver
hocam konuyla alakasız ama belediye 11 seviye için önerdiğniz düzen var mı
Ben atayım hocam kendim kullanıyorum güzel bence https://link.clashofclans.com/tr?action=OpenLayout&id=TH11:HV:AAAACAAAAAJG8i9pcfsgYPNgZI9FCQhR
Mesaj otomatik birleştirildi:

Böyle gözüküyor

Ekler

• Screenshot_2022-08-08-00-34-09-956_com.supercell.clashofclans.jpg
    Screenshot_2022-08-08-00-34-09-956_com.supercell.clashofclans.jpg
    2.6 MB · Hit: 21
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,044
Üyeler