YouTube Kaliteli Kanallar

Enis Kirazoğlu
Evrim Ağacı
Barış Özcan

şu ana kadar bunların haterlarını falan görmedim. İçerikleri çok güzel. Bir de emeğinden kaynaklı Ruhi Çenet'i de ekleyebilirim.

Ruhi çenetin son zamanlarda çektiği videoların hepsi çok kaliteli bence. Eskiden ben hiç bakmazdım çok önyargılıydım ama 2-3 yıl önce bi baktım ve çok hoşuma gitti.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yazın hocam b2 ingilizcem var. Hem konuyu herkes faydalansın diye açtım.
haklısnız hocam 1-2 yıl içersinde kalitesi epey artı özellikle asosyal insanlar için yaptığı deney gerçekten çok hoşuma gitti bir anlık dalgınlıkla unuttum hala eski videolar gibi üretiyor gibi hatırladım son 5 6 aydır izlemediğim için hocam ama nyygma için hala pek sıcak bakamıyorum

Tartışmaya açık olduğu için yazıyorum, bence Enes gerçekten gereksiz boş yapıyor. Sadece Enes yerine Beyaz Kurt'u izliyorum. İkisi de ortalama olarak aynı konulardan bahsediyorlar ancak Beyaz Kurt daha mantıklı şeyler söylüyor. (bence)

haklısnız hocam 1-2 yıl içersinde kalitesi epey artı özellikle asosyal insanlar için yaptığı deney gerçekten çok hoşuma gitti bir anlık dalgınlıkla unuttum hala eski videolar gibi üretiyor gibi hatırladım son 5 6 aydır izlemediğim için hocam ama nyygma için hala pek sıcak bakamıyorum
Hangi video hocam izlemedim sanırım onu

Enis Kirazoğlu
Evrim Ağacı
Barış Özcan

şu ana kadar bunların haterlarını falan görmedim. İçerikleri çok güzel. Bir de emeğinden kaynaklı Ruhi Çenet'i de ekleyebilirim.
enis kiraz oğlu gerçekten başladığı ilk yıllardan beri kesintiz izlediğim tek youtuber sanırım barış özcan konusunda bir video görmüştüm bu söyliceğim şeyi barış özcanı suçlama veya iftira atmak için demiyorum ama bir ara barış özcanın fetöyla bağlatısı olduğuna dair bir video izlemişti bazı şeyler gerçekten mantıklı geldi ama bilemiyorum kesin konuşamam tabikide

enis kiraz oğlu gerçekten başladığı ilk yıllardan beri kesintiz izlediğim tek youtuber sanırım barış özcan konusunda bir video görmüştüm bu söyliceğim şeyi barış özcanı suçlama veya iftira atmak için demiyorum ama bir ara barış özcanın fetöyla bağlatısı olduğuna dair bir video izlemişti bazı şeyler gerçekten mantıklı geldi ama bilemiyorum kesin konuşamam tabikide
Rakipleri yerinde durur mu hiç

Furkan emirce tek kaliteli gameplay kanalı şu zamanda

Herkes bildiği kaliteli, faydalı içerik üreten kanalları yazsın. Ben bildiklerimden başlayayım
Ayhan Tarakcı
Barış Özcan
NYGMA
Tolga Özuygur
Ruhi Çenet Medya
Ruhi Çenet
Sümeyra Çenet
Barış Özcan
Enis Kirazoğlu
Evrim Ağacı
Yusuf Kayaalp

hocam konuyla alakasız ama belediye 11 seviye için önerdiğniz düzen var mı
Ben atayım hocam kendim kullanıyorum güzel bence https://link.clashofclans.com/tr?action=OpenLayout&id=TH11:HV:AAAACAAAAAJG8i9pcfsgYPNgZI9FCQhR
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Böyle gözüküyor

Ekler

• Screenshot_2022-08-08-00-34-09-956_com.supercell.clashofclans.jpg
    Screenshot_2022-08-08-00-34-09-956_com.supercell.clashofclans.jpg
    2.6 MB · Hit: 30
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,904
Üyeler