Neler Yeni

Youtube kanal konusu önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Lütfi Tanrıverdi
Arkadaşlar youtube kanalı açıp shorts yüklemeyi düşünüyorum. Malum ekonomik durumumuz belli bi yerden yan gelir gelmesi iyi olur. Kurtlar vadisi sahnelerini shorts'ta paylaşıp para kazanmak mümkün mü? Telif gibi durumlar oluyor mu deneyeniniz var mıdır?

Fırhorse Sobutmoon

80+ Bronze
Arkadaşlar youtube kanalı açıp shorts yüklemeyi düşünüyorum. Malum ekonomik durumumuz belli bi yerden yan gelir gelmesi iyi olur. Kurtlar vadisi sahnelerini shorts'ta paylaşıp para kazanmak mümkün mü? Telif gibi durumlar oluyor mu deneyeniniz var mıdır?
Yabancı shortsları türkçeye çevir

Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
...
Kurtlar vadisi sahnelerini shorts'ta paylaşıp para kazanmak mümkün mü? Telif gibi durumlar oluyor mu deneyeniniz var mıdır?
Dizi/film sahnelerini editleyerek paylaşsanız güzel olur. Direkt olarak sahne paylaşmanız videonun kaldırılmasına sebep olabilir. Kullandığınız müziklere göre de fark eder tabii ama shortslardan telif yiyen pek görmedim, duymadım.
Para kazanmak için bir tek shorts değil, normal uzun videoda yüklemeniz gerekiyor. Bilmiyor olabilirsiniz diye yazmak istedim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Rammus
Çoğu kişi Yt Shorts'dan gelen paranın az olduğunu söylüyor fakat yapıcaksan eğer ilgi çekici reddit konuları falan paylaşabilirsin

Top Bottom