Neler Yeni

Youtube kanalı açmayı düşünüyorum

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
BIOS, yazılım ve kapanma sorunları
Instagram
gokkurtefe
Arkadaşlar örneğin bios ile ilgili bilgilerim var ve normal kişilere göre fazla belki de bir bilgisayarcıdan ve ben bunun videosunu yapmak istiyorum örneğin bios nedir ne işe yarar gibisinden şöyle söyliyim en betaylarına kadar gireceğim konu nun kitlesinin üniversite öğrencileri ve meraklı kişiler olmasını istiyorum ayrıca bilgili olduğum konuları aktarmak istiyorum siz in den istediğim

Hangi programları kullanabilirim
Sıkıcı olmamak için ne yapabilirim ama telif hakkı içerebilecek şeyler söylemeyin
Renderlar için programlar filan
Youtube için sizin karşılaştığınız ya da bir arkadaşınızın yaşadığı şunları kesin yap demeniz gereken mesela youtube ayarlarında şunu aç şunu atla gibi

He bide araştırmamı istediğiniz konu varmı

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,911
İsim
Mehmet
Konuyu takipteyim. Sade ve başarılı bir dil kullanımı dışında hiçbir şey istemeyeceğim. Bazı kanallar var ki Türkçe'nin dili olsa (o nası oluyo ben de bilmiyorum) der ki "Beni öldürün". Yani demem o ki güzel bir tr kullanımı seni kafadan bu tip video üreticilerinin %70 inin önüne atacaktır.
Bol şans.

G.P.U

80+ Silver
Arkadaşlar örneğin bios ile ilgili bilgilerim var ve normal kişilere göre fazla belki de bir bilgisayarcıdan ve ben bunun videosunu yapmak istiyorum örneğin bios nedir ne işe yarar gibisinden şöyle söyliyim en betaylarına kadar gireceğim konu nun kitlesinin üniversite öğrencileri ve meraklı kişiler olmasını istiyorum ayrıca bilgili olduğum konuları aktarmak istiyorum siz in den istediğim

Hangi programları kullanabilirim
Sıkıcı olmamak için ne yapabilirim ama telif hakkı içerebilecek şeyler söylemeyin
Renderlar için programlar filan
Youtube için sizin karşılaştığınız ya da bir arkadaşınızın yaşadığı şunları kesin yap demeniz gereken mesela youtube ayarlarında şunu aç şunu atla gibi

He bide araştırmamı istediğiniz konu varmı
Ohoooo o videolar izlenir mi hiç onun yerine 6000 tl ye pc topladım 3000 tl ye pc topladım 1500 tl ye pc topladım videoları izlenir anca

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
gokkurtefe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Konuyu takipteyim. Sade ve başarılı bir dil kullanımı dışında hiçbir şey istemeyeceğim. Bazı kanallar var ki Türkçe'nin dili olsa (o nası oluyo ben de bilmiyorum) der ki "Beni öldürün". Yani demem o ki güzel bir tr kullanımı seni kafadan bu tip video üreticilerinin %70 inin önüne atacaktır.
Bol şans.
Öneri için teşekkürler peki
Ohoooo o videolar izlenir mi hiç onun yerine 6000 TL ye pc topladım 3000 TL ye pc topladım 1500 TL ye pc topladım videoları izlenir anca
araştırmamı istediğiniz konu varmı

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
gokkurtefe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
Camtasia tavsiye ederim edit için. Videonun sıkıcı olmaması için konuştuğun yerleri kısa kes. 2 saat konuşup izleyiciyi bunaltma.

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
Instagram